В апеляційному суді зменшили суму заборгованості перед Приватбанком з 26 до 6 тисяч гривень!

🏢 Апеляційний суд Запорізької області, розглянувши справу N 334/4805/20, встановив наступне:

👤 АТ КБ “ПриватБанк” звернувся до суду з позовною заявою до клієнта про стягнення заборгованості за кредитним договором. Рішенням Ленінського районного суду м. Запоріжжя позов був задоволений, і наша клієнтка була зобов’язана сплатити заборгованість у сумі 26006 гривень 06 копійок, а також судовий збір у сумі 2102 гривні.

👥 Однак, не погоджуючись із цим рішенням, клієнт у особі представника адвоката Працевитого Г.О. подала апеляційну скаргу, в якій просила скасувати рішення суду першої інстанції і ухвалити нове рішення, яким відмовити у задоволенні позовних вимог.

🏢 Апеляційний суд, розглянувши дану скаргу, вирішив задовольнити її частково. Таким чином, клієнт буде зобов’язана сплатити заборгованість у сумі 7858 гривень, а також АТ КБ “ПриватБанк” зобов’язаний сплатити клієнт судовий збір у сумі 465 гривень 03 копійки, витрати за адвокатську допомогу в сумі 2093 гривні 54 копійки, загальною сумою 2558 гривень 57 копійок.

©️ Це рішення апеляційного суду свідчить про успішну роботу адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”, яке виступило захисником інтересів клієнта в даній справі. Наші юристи мають значний досвід у виграші аналогічних справ і готові надати якісний захист інтересів клієнтів. Для отримання додаткової інформації нашим клієнтам достатньо укласти з нами договір, а всі інші дії щодо супроводження юридичних справ вони можуть покластися на наших професіоналів.

📞 Для звернень та консультацій клієнти можуть зв’язатися з нами, контактні дані яких можна знайти на нашому сайті або шляхом звернення до нашого офісу.

😎 Потрібна консультація?

One thought on “В апеляційному суді зменшили суму заборгованості перед Приватбанком з 26 до 6 тисяч гривень!

  1. Олександра says:

    Шановні колеги! Я, Олександр, не можу утриматися від захоплення і хотів би поділитися своїм позитивним враженням про роботу адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Важка та складна справа, яку вони успішно виграли, свідчить про професіоналізм і ефективність їхнього колективу. Я дуже вдячний адвокату Геннадію Працевитому, чий вплив допоміг досягти часткового задоволення наших вимог. Навіть якщо справа вимагає великих зусиль і витрат, адвокати ЮРКОНСАЛТ готові надати якісну правову допомогу і захистити ваші інтереси. Рекомендую звернутися до них для отримання надійної юридичної підтримки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *