Чи роздаватимуть повістки у рекрутингових центрах або новий метод рекрутингу до лав ЗСУ

🔹 В новостворених центрах рекрутингу до Сил оборони України, які вже почали функціонувати на території країни, не будуть вручатися повістки. Цю інформацію підтвердили під час відкриття першого такого центру в столиці, повідомляє Інтерфакс-Україна. За словами заступниці міністра оборони України Наталії Калмикової, відвідуючи центр, потенційні військовослужбовці отримують можливість вибрати підрозділ або посаду з пропонованого “меню” спеціальностей.

🔹 В контексті поточної мобілізації, заступниця міністра нагадала, що розподіл ресурсів і рекрутинг керується Генеральним штабом ЗСУ, де співвідношення мобілізації до рекрутингу становить приблизно 2:10. Також Сергій Попко, голова столичної державної адміністрації, підкреслив значення нової ініціативи для залучення мотивованих людей у Збройні сили України.

🔹 Згідно з планами Міністерства оборони, до середини червня очікується відкриття приблизно 30 таких центрів по всій Україні. Станом на зараз уже функціонує 18 центрів, і ще більше відкриється у найближчі тижні, з особливою концентрацією у Дніпропетровській і Полтавській областях, зазначив Дмитро Лазуткін, речник Міністерства оборони.

🔹 У листопаді минулого року було започатковано спільний рекрутинговий проєкт між Міністерством оборони України та платформами пошуку роботи, який має на меті створення сучасної системи підбору кадрів для армії та підвищення її ефективності, включаючи онлайн-платформи и сайти військових частин.

Теги: #рекрутингЗСУ, #міноборони, #безпримусовість, #добровольці, #військоваслужба, #контрактник, #обороннісили, #новийалгоритм, #військовийрекрутинг, #українськаармія #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *