Особи, які не проходили службу в армії, мають право отримати військовий квиток

📜 Всі чоловіки, залучені до виконання військового обов’язку, отримують військові квитки. Цей документ є основним підтвердженням виконання військовозобов’язаним своїх обов’язків перед армією. Військовий квиток є ідентифікатором особи, яка підпадає під категорії військовослужбовця, військовозобов’язаного чи резервіста.

🔍 Згідно з українським законодавством, військові квитки видаються територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки (ТЦК). Основні моменти для видачі включають призов на військову службу, зарахування до військового навчального закладу або звільнення в запас.

🛂 Отримання військового квитка після 25 років, якщо не служили в армії, можливе, стверджує адвокат Геннадій Працевитий з адвокатського бюро “Юрконсалт”. Чоловіки, які перевищили призовний вік і не мали досвіду служби, мають право на отримання квитка. Для цього необхідно звернутися до найближчого ТЦК з наступними документами: заява, копії паспорта та ідентифікаційного коду, документи про освіту, сімейний стан, народження дитини (за наявності), приписне свідоцтво, медична картка та три особисті фотографії.

#військовийквиток #право #адвокатство #ТЦК #Україна #військовозобов’язаний #документи #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *