Виграно справу з банком ПУМБ. Повернули квартиру власнику-позичальнику!

🏢🔒 Рішення суду в справі N 310/2400/18

Іменем України,
11 липня 2019 року, м. Бердянськ

🏛️ Бердянський міськрайонний суд Запорізької області визнав протиправним та скасував рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер 40284018 від 23 березня 2018 року 15:18:05, державну реєстрацію прав власності від 20 березня 2018 року 17:36:59, номер запису про право власності: 25398078, внесені державним реєстратором Запорізької обласної філії комунального підприємства “Центр державної реєстрації” на користь Публічного акціонерного товариства “Перший Український Міжнародний банк” щодо права власності на квартиру за адресою: АДРЕСА_1, яка належала ОСОБА_1 на праві приватної власності.

🛡️ Суд прийшов до висновку, що банком і державним реєстратором не були дотримані вимоги договору іпотеки та норм чинного законодавства України при зверненні стягнення на предмет іпотеки та реєстрації права власності. Крім того, звернення стягнення на предмет іпотеки відбулося під час дії Закону України “Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті”. Тому позовні вимоги позивача були задоволені.

🎉 Це ще одна перемога адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”, яке добилося захисту інтересів свого клієнта. Ми вже виграли багато аналогічних справ і можемо запевнити, що укладаючи з нами договір, клієнт отримує надійного партнера у всіх юридичних питаннях. Всі інші дії здійснюються нашими професійними юристами.

👨‍⚖️ Якщо ви потребуєте юридичної допомоги, зв’яжіться з нашим адвокатським бюро. Ми готові допомогти вам захистити ваші права та інтереси.

Теги: #адвокатське_бюро #юридична_допомога #рі

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Виграно справу з банком ПУМБ. Повернули квартиру власнику-позичальнику!

  1. Олександр says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” – це надійний партнер у справах, пов’язаних з захистом прав та інтересів. Я, Олександр, хочу висловити свою вдячність адвокату Геннадію за професійну та ефективну роботу в моїй справі. Бердянський міськрайонний суд скасував протиправне рішення про реєстрацію прав власності, завдяки надійному представнику в особі адвоката Геннадія. Виграш у цій справі – це ще одне свідчення про компетентність та професіоналізм адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Я впевнений, що будь-який клієнт, звернувшись за допомогою до цього бюро, отримає надійного та забезпеченого захистом партнера. Порадившись з адвокатом Геннадієм, я був впевнений в кожному кроці своєї справи. Рекомендую адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” для отримання якісної та професійної юридичної допомоги. Також, раджу звернутись за консультацією до адвоката Геннадія, який виявиться надійним та привітним партнером у вирішенні ваших юридичних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *