Скасовано заочне рішення Приватбанку на 2 000 000 грн!

Номер справи: 332/1142/16-ц

Посилання на судове рішення в реєстрі: 80595207

🔥 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” раді повідомити, що ми успішно виграли справу у суді щодо скасування заочного рішення Приватбанку на суму 2 000 000 грн! 🔥

⚖️ Заводський районний суд м. Запоріжжя розглянув заяву наших клієнтів, позивачів та відповідачів, про перегляд вказаного рішення. У результаті судового засідання, суд встановив, що відповідачі не отримували судові повістки та не згодні з прийнятим рішенням. Крім того, конверти з повістками повертались безвручення, що було розглянуто судом як поважна причина неявки до суду. Суд також визнав, що докази, на які посилаються відповідачі, мають істотне значення для правильного вирішення справи.

💥 На підставі цього, суд задовольнив заяву відповідачів та скасував заочне рішення від 01.08.2016р., по цивільній справі за позовом ПАТ КБ “Приватбанк” до позивачів про стягнення заборгованості.

Це ще один успішний результат для нашого адвокатського бюро у подібних справах. Ми впевнені, що наш досвід та професіоналізм допоможуть іншим клієнтам у досягненні справедливості. Якщо у вас є аналогічна справа, ми радо допоможемо вам. Зверніться до нас для укладення договору та консультації щодо вашої справи.

✅ Звертайтеся до адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ” – ваш успіх у суді гарантований!

#адвокатське_бюро #скасування_рішення #справедливість #юридичні_послуги

Переглянути повний текст рішення суду:

Заводський районний суд м. Запоріжжя

69009Україна м. Запоріжжя вул. Лізи Чайкіної 65 тел.(061) 236-59-98

Справа № 332/1142/16-ц

Провадження №: 2-п/332/7/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 березня 2019 р. м.Запоріжжя

Заводський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді – Сінєльніка Р.В.,

при секретарі – Васильченко Н.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 про перегляд заочного рішення від 01.08.2016 р. по цивільній справі за позовом ПАТ КБ «Приватбанк» до ОСОБА_1,ОСОБА_2 простягнення заборгованості, –

ВСТАНОВИВ:

01.08.2016р.по вказанійцивільній постановлено заочне рішення.Позовні вимогипозивача задоволені та стягнуті понесені судові витрати.

18.02.2019 р. до суду подана заява відповідачів про перегляд вказаного заочного рішення, обґрунтувавши, що вони не отримували судові повістки та не згодні з прийнятим рішенням.

В судовомузасіданні представниквідповідачів адвокатОСОБА_3заяву підтримавта просивїї задовольнити.Представник банкуОСОБА_4проти заявизаперечував тапросив уїї задоволеннівідмовити.

Дослідивши матеріалисправи,суд приходитьдо висновку,що заява відповідачів підлягає задоволенню,оскільки конвертиз судовимиповістками наадресу відповідачаповертались безвручення,що надумку суду,є поважноюпричиною неявкив судпри постановленнізаочного рішення.Окрім того,підлягають розглядута оцінців судовомузасіданні заучастю сторіндоводи відповідачастосовно правомірностіпозовних вимогпозивача,оскільки докази, на які посилається відповідач, мають істотне значення для правильного вирішення справи.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст.287, 288 ЦПК України, –

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1,ОСОБА_1 ОСОБА_5ОСОБА_6 про перегляд заочного рішення – задовольнити.

Заочне рішення від 01.08.2016р. по цивільній справі за позовом ПАТ КБ «Приватбанк» до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про стягнення заборгованості – скасувати.

Призначити справу до слухання на04.04.2019р.на 15-00год.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р.В. Сінєльнік

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Скасовано заочне рішення Приватбанку на 2 000 000 грн!

  1. Олександра says:

    🎉 Я був дуже задоволений результатом в справі 332/1142/16-ц, яку виграли разом з адвокатським бюро “ЮРКОНСАЛТ”! Нам вдалося скасувати заочне рішення Приватбанку на суму 2 000 000 грн. Я вражений професіоналізмом і досвідом наших адвокатів. Вони виявилися дуже компетентними і ефективними, а також долучили всі необхідні докази, що мало вирішальне значення для справи. Я рекомендую “ЮРКОНСАЛТ” як відмінних юристів, які допоможуть вам в досягненні справедливості і захисті вашого права. Якщо ви шукаєте професійних і відповідальних адвокатів, звертайтеся до адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ” – вони гарантують ваш успіх у суді! ✅ #аdvocate_firm #виграш_справи #справедливість #юридичні_послуги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *