Як зняти арешт з зарплатного або пенсійного рахунку?

📚Бували такі моменти, коли ви спробували скористатися своєю банківською карткою, і раптово з’ясовуєте, що ваш заробіток більше не доступний, тому що ваш рахунок заблоковано? Це може вказувати на те, що ви завдали борг певному кредитору, який вже чекає на свої гроші, або що суд видає постанову про забезпечення позову.

⚖️Однак, якщо таке все ж трапилося з вами, вам необхідно звернутися до професіоналів для отримання юридичної допомоги, наприклад, до юридичної компанії “Юрконсалт”. До речі, ми прекрасно знаємо, як законно зняти арешт з зарплатного рахунку боржника. І про це ми зараз розповімо.

💡Основні моменти, які потрібно знати, стосуються питання вартості послуги зняття арешту з рахунку, а також головних причин, що призводять до накладання арешту на зарплатний рахунок боржника. Арешт можуть накласти у таких випадках: процесуальні дії державного або приватного виконавця для примусового виконання судових рішень, пов’язаних з несплатою аліментів або несанкціонованими зобов’язаннями; рішення суду про арешт банківського рахунку; підозра фінансової установи, що ви здійснюєте незаконні транзакції через свій рахунок.

💼Найчастіше накладають арешт на рахунок через постанову виконавця та забезпечення позову судом. Як же зняти введений в дію арешт у час воєнного стану? Є декілька обставин, під які може підпадати така ситуація, зокрема: наявність доказів того, що рахунок має особливий статус або виконавець уже отримав всю необхідну суму грошей; документальне підтвердження повного розрахунку за придбане майно; отримання відомостей від судових органів про припинення заходів щодо забезпечення позову.

📖Для отримання повного списку причин для зняття арешту, ви можете заповнити онлайн форму на нашому сайті та абсолютно БЕЗКОШТОВНО отримати вже готову заяву для зняття арешту з рахунку. Вказаною заявою вже скористалося більше 1000 клієнтів і іхній рахунок був реально розблокований!

✔️До речі, чи є можливість користуватися грошима при накладенні арешту в період воєнного стану? Українське законодавство до 6 травня 2023 року дозволяло здійснювати операції з арештованими рахунками, якщо сума стягнення не перевищувала 100 000 грн. Однак з 6 травня 2023 року і до кінця воєнного стану такий доступ обмежений до двох мінімальних заробітних плат, що на сьогодні становить 13 400 грн.

📝Якщо на ваш рахунок наклали арешт і ви хочете його скасувати, ви відчуєте неабияку потребу в цінних порадах та допомозі від спеціалістів юридичної фірми “Юрконсалт”. Наша команда розгляне всі деталі вашого випадку, забезпечить вам кваліфіковану консультацію та допоможе зняти арешт із зарплатного рахунку. Тож не зволікайте, приходьте на консультацію!

#юридичнадопомога #борг #зарплата #банківськийрахунок #арешт #зняттяарешту #адвокат #юрконсалт #консультація #боржник. #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *