Скасовано виконавчий напис Мілолан на 28 000 грн., витрати на адвоката 6000 грн. повернуто клієнту!

🏆 Юридична перемога! 🏆

Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю оголошує ще одну успішно виграну справу! 🎉🎉

Наш клієнт, звернувся до нас з позовом про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню. Справа стосувалася кредитного договору, укладеного між клієнтом та Товариством з обмеженою відповідальністю “Мілоан”.

Після ретельного аналізу документів та доказів, ми змогли довести, що виконавчий напис був вчинений неправомірно. Рішення суду встановило, що в момент його вчинення не було правових підстав для стягнення заборгованості зі сторони клієнта.

💸💸 Таким чином, адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” успішно виграло справу, а клієнтка була звільнена від сплати боргу у розмірі 28020,00 грн.

Звертайтеся до нас за професійною правовою допомогою! Ми вже виграли багато подібних справ і з радістю допоможемо вам скасувати виконавчий напис. Вам лише потрібно укласти з нами договір!

🔎 Теги: #юридичнаперемога #адвокати #вигранасправа #скасуваннявиконавчогонапису

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Скасовано виконавчий напис Мілолан на 28 000 грн., витрати на адвоката 6000 грн. повернуто клієнту!

  1. ЛесяКошиця says:

    Я, Леся Кошиця, глибоко вдячна адвокату Валерії Скользневі з бюро Юрконсалт за її професійну та уважну підтримку в нашій справі. Її ретельний аналіз документів і доказів дозволив нам виграти справу і уникнути сплати боргу в розмірі 28020,00 грн. Вартість її послуг була чесною і прийнятною. Я відчувала, що вона дійсно слухала мене та ставила мої інтереси на перше місце. Рекомендую Валерію Скользневу та всіх адвокатів бюро Юрконсалт як надійних партнерів у вирішенні правових питань.

  2. Ігорь says:

    Я дуже задоволений роботою адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Завдяки ним я виграв справу, що стосувалася спору з компанією “Мілоан”. Адвокати провели ретельний аналіз документів і доказів і виявили, що виконавчий напис вчинений неправомірно. Суд визнав відсутність правових підстав для стягнення боргу з моєї сторони, тому мені не довелося сплачувати 28020,00 грн. Дуже вдячний адвокатам за їхню професійну допомогу і високий рівень компетентності. Я рекомендую звертатися до адвокатів з бюро “ЮРКОНСАЛТ” для вирішення юридичних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *