Скасовано рішення суду про заборону виїзду боржника за межі України на користь Креді Агріколь Банку

➡️ Щодо нашого клієнта судом було ухвалено рішення про стягнення з нього суми боргу на користь ПАТ «Креді Агріколь Банк».

🗣️ В цей же період велися переговори про врегулювання заборгованості по кредиту шляхом його дострокового погашення. При цьому юристи банку пообіцяли підтримати рішення суду до закінчення переговорів і не пред’являти виконавчі листи на виконання, ми, в свою чергу, пообіцяли не оскаржувати рішення суду (при цьому клієнт не отримав його поштою, для можливого оскарження в майбутньому).

🤝 Пізніше була досягнута домовленість з банком про списання залишку заборгованості перед клієнтом в розмірі 70%, клієнт погасив лише 30% боргу і заборгованість була погашена.

😈 Уже після закриття кредиту ми дізналися неприємну новину про те, що банкіри все ж пред’явили виконавчі листи для виконання в період переговорів.

🤡 (Пізніше працівники банку мотивували свої неузгоджені дії тим, що нова редакція Закону України «Про виконавче провадження» передбачала сплату авансових платежів за відкриття виконавчого провадження, у зв’язку з чим виконавчі листи були подані достроково).

❗️Державний виконавець, у свою чергу, звернувся до суду із заявою про заборону виїзду боржника за кордон, суд задовольнив цю заяву.

✍️ Ми подали апеляційну скаргу на це рішення суду.

😎 Крім того, що боржник погасив заборгованість за кредитним договором, ми також послалися на відсутність вини боржника у невиконанні рішення суду, невідповідність форми заяви державного виконавця, поданої до суду.

✅ Рішенням апеляційного суду нашу скаргу було задоволено, скасовано заборону на виїзд боржника за кордон.

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Скасовано рішення суду про заборону виїзду боржника за межі України на користь Креді Агріколь Банку

  1. Олександр says:

    ✅ Завдяки професіоналізму адвокатів бюро Юрконсалт, на чолі з Геннадієм Працевитим, ми успішно виграли справу в суді. Рішення суду про стягнення боргу було скасовано, а заборгованість перед нами була списана на 70%. Велика вдячність команді Юрконсалт за їх професіоналізм та ефективну роботу! 🙌🏻

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *