Виконавчий збір на 75 000 грн скасовано.

➡️ Захищені інтереси клієнта у спорі з ОТП Банком та виконавчою службою про стягнення з клієнта виконавчого збору в розмірі 75 000 грн.

🤝 Клієнт домовився з банком про добровільне погашення боргу після рішення суду, але виконавчі листи банк все одно пред’явив виконавчій службі.

❗️ Сума боргу склала 750 000 грн, а для зняття арешту після погашення боргу виконавець вимагав сплатити виконавчий збір у розмірі 75 000 грн.

😎 Ми оскаржили такі дії виконавчої служби, довели, що боржник добровільно погасив заборгованість перед банком, тому йому не зобов’язаний погашати виконавчий збір.

✅ Суд погодився з нами, скасувавши виконавчий збір на 75 000 грн. та зняв арешти з майна боржника.

One thought on “Виконавчий збір на 75 000 грн скасовано.

  1. Олександр says:

    Ми вдячні Юрконсалт за професійну та компетентну підтримку у нашій справі з ОТП Банком. Адвокати Геннадій Працевитий, Денис Димитрашко та Валерія Скользнева виявили високий рівень фаховості та ефективно довели наші інтереси перед судом. Їх ретельне дослідження справи дозволило скасувати виконавчий збір у розмірі 75 000 грн, а також зняти арешти з нашого майна. Ми впевнені в їхній досвідченості та рекомендуємо Юрконсалт як надійного партнера в розв’язанні юридичних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *