Скасували виконавчі листи на 2 мільони та повернули автомобіль власнику

➡️ В серпні 2011 року на користь позичальника ПАТ «ОТП Банк» було ухвалено рішення про стягнення з нашого клієнта суми заборгованості в розмірі майже 2 000 000,00 грн. Після цього на підставі виконавчого листа було відкрито виконавче провадження, накладено арешт на все майно та рахунки клієнта.

🆘 Клієнт звернувся до нас у липні 2015 року, після того, як виконавча служба вилучила у нього транспортний засіб.

🤔 Ознайомившись з матеріалами виконавчого провадження, було встановлено, що виконавчі листи, на підставі яких відкрито виконавче провадження, видані з порушенням норм Цивільного процесуального кодексу України та Інструкції з діловодсва в місцевому суді

✍️ Ми відразу подали позов про зняття арешту з машини боржника, так як він перебував під заставою (через місяць машину повернули). Також ми подали до суду заяву про визнання виконавчих листів такими, що не підлягають виконанню.

✅ 01.09.2015 року рішенням суду виконавчий лист визнано таким, що не підлягає виконанню. Всі арешти банку на майно боржника були зняті.

😎 В результаті вибору правильної стратегії захисту інтересів клієнта, а також глибокого знання не тільки загальних норм права, а й тонкощів діловодства в судах, клієнт був звільнений від обов’язку повернути банку більше 2 000 000,00 грн, що не може не радувати.

❇️ Варто розуміти, що для звільнення від сплати боргу не завжди потрібно скасовувати кредитний договір, існує маса інших варіантів вирішення проблеми.

One thought on “Скасували виконавчі листи на 2 мільони та повернули автомобіль власнику

  1. Ольга says:

    Я хочу поділитися позитивним враженням від співпраці з адвокатами Юрконсалт. Після безнадійної ситуації з виконавчим провадженням та арештом на моє майно, адвокат Геннадій Працевитий знайшов правильний шлях захисту моїх інтересів. Він глибоко ознайомився з матеріалами справи та ефективно подав позов про скасування арешту. Результатом роботи адвоката стало рішення суду, яке визнало виконавчий лист недійсним і зняло всі арешти з мого майна. Я вдячна адвокату Геннадію Працевитому та всьому колективу Юрконсалт за їх кваліфіковану та професійну роботу. Рекомендую цю компанію всім, хто потребує якісного юридичного захисту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *