Рішення суду щодо іпотечної квартири

💡 Якщо ви читаєте цю статтю, Ви, ймовірно, стали “щасливим” власником іпотечного кредиту. У багатьох випадках такі кредити стають проблемними, і не рідкість, коли справа доходить до суду. Якщо суд вже виніс рішення по вашій справі, важливо пам’ятати, що оскарження або скасування судового рішення можливе лише протягом десяти днів після його отримання або ознайомлення.

⚖️ Звісно, Адвокат Геннадій Працевитий з Адвокатського бюро “Юрконсалт” може допомогти клієнтам навіть через кілька років після винесення рішення, але це складно і до цього краще не доводити. Юридична практика показує, що з процесом оскарження краще не затягувати, оскільки зволікання і допомога неспеціалізованих юристів можуть призвести до невиправних наслідків.

🏢 У випадку, коли рішення суду винесено не на вашу користь, Адвокат Геннадій Працевитий готовий допомогти з такими питаннями, як скасування заочних рішень, робота з апеляційними, касаційними та третейськими судовими інстанціями, а також скасування судових рішень з урахуванням нових обставин у справі.

🔍 Якщо рішення суду є позитивним для кредитодавця, звертайтесь до Адвокатського бюро “Юрконсалт”, адже наші юристи мають понад восьмирічний досвід роботи з кредитними заборгованостями і судовими суперечками. Щоб розпочати розв’язання вашої проблеми з банком, достатньо зв’язатися з нашими фахівцями.

💬 Пам’ятайте, час для вирішення вашої ситуації обмежений, тож не втрачайте його даремно.

#юриспруденція #кредит #застава #борг #суд #адвокація #банківськісправи #закон #права #оскарження #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *