Як захистити поручителя та припинити поруку?

🔍 Порука – це юридичний механізм, який зобов’язує поручителя відшкодовувати борг перед кредитором, якщо основний боржник не виконує свої зобов’язання. Вкрай важливо укласти договір поруки для набуття нею чинності та чітко розуміти умови, на яких ви згодні стати поручителем.

🏛 Згідно з чинним законодавством України, поручитель несе відповідальність перед фінансовою установою за поведінку фізичної чи юридичної особи, яка отримала кредит. Важливо знати, що поручитель може відмовитись від своїх зобов’язань лише з дозволу кредитора.

💡 Втім, існують законні обставини, за яких поручительство може бути припинено. Однією з таких є зміна умов кредитного договору банком без інформування та згоди поручителя, що може призвести до припинення поруки.

🛡 Адвокатське бюро “Юрконсалт” і адвокат Геннадій Працевитий мають глибокі знання і досвід в сфері захисту прав поручителів. Ми пропонуємо комплексний підхід до вирішення таких питань, включаючи судові спори, де можливо захистити інтереси поручителя, аж до повного звільнення від зобов’язань.

🔑 Закон “Про іпотеку” і ряд інших законодавчих актів включають положення, які дають змогу врятувати майно поручителя від неправомірного стягнення. Це може стосуватися оскарження незаконних дій з боку іпотекодавця та дій, що порушують права споживачів.

🏦 Адвокатське бюро “Юрконсалт” і адвокат Геннадій Працевитий активно використовують усі доступні юридичні механізми для захисту ваших прав та інтересів, стараючись запобігти втраті вашого майна за чужі борги.

У разі, коли ви опинилися в ролі поручителя і зіштовхнулися з можливістю втрати майна, звертайтеся до наших професіоналів за кваліфікованою допомогою.

#юридичніпослуги #праваПоручителя #порука #іпотека #врятуватимайно #захистправ #адвокат #юрконсалт #ГеннадійПрацевитий #судовапрактика #фінансовізобовязання #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *