За наявності яких шкірних захворювань можливе звільнення від військової служби.

🛡️ Солдати, що служать за призовом або на контрактній основі під час військового стану, можуть бути звільнені з армії через проблеми із здоров’ям на підставі рішення військово-лікарської комісії (ВЛК), яке констатує їхню непридатність до служби.

⚕️ Існує список шкірних захворювань, що дозволяють отримати вказаний висновок ВЛК. Сюди входять запущений псоріаз з вираженою постійною активністю і частими рецидивами, що охоплює голову, тіло, руки, ноги, зокрема і долоні з підошвами, й викликає тріщини на шкірі; вітиліго з великими ділянками ураження на ділянках тіла, які зазвичай відкриті, та що створюють помітний косметичний недолік; нарешті, стани після гострих або загострення хронічних шкірних хвороб і операцій, пов’язаних із гнійними процесами, коли для відновлення потрібен термін не менше місяця після виписки з лікарні без обмежень у придатності до служби.

👨‍⚖️ Адвокатське бюро “Юрконсалт” спеціалізується на різних аспектах проходження військово-лікарської комісії: аналізу медичних документів, оскарженні рішень ВЛК та визначенні придатності до військової служби.

📞 Якщо вам необхідна консультація або оцінка здатності продовжувати службу, наші експерти готові надати професійну підтримку та консультації.

#військовослужбовець #здоровʼя #шкірніхвороби #псоріаз #вітиліго #медкомісія #адвокатськіпослуги #звільнення #армія #юридичнадопомога #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *