ВЛК: Стаття 67 розкладу хвороб наказу №402

🔍Стаття 67 розкладу хвороб ВЛК: зміст і особливості

✅Згідно з Правилами військово-медичної експертизи збройних сил України (Наказ №402), військовозобов’язані, які отримали висновок за статтею 67 ВЛК (військово-лікарська комісія), можуть мати наступний спектр захворювань: ВИК: обструктивну та рефлюкс-уропатію, вторинний пієлонефрит, зморщену нирку, набуту кісту нирки, цистит, хвороби сечового міхура, невенеричний уретрит, стриктуру уретри, сечокам’яну хворобу та різні інші із захворювань нирки і сечоводу. Залежно від виявлених порушень і їхнього характеру, ступінь придатності до військової служби може відрізнятися.

❌Секція 67-а: Не придатні до військової служби і виключені з військового обліку. Це включає в себе захворювання, які призводять до серйозних нарушень в роботі нирок або приводять до хронічної ниркової недостатності 2-4 ступенів. Сюди також входять випадки сечокам’яної хвороби при нізьких результатах лікування, двобічний нефроптоз III ступеня, видалення однієї нирки з приводу захворювань та інші серйозні випадки порушення роботи нирок і сечовивідних шляхів.

❗Стаття 67-б: Недоліки характеру індивідуального. Зокрема, це можуть бути випадки сечокам’яної хвороби зі значними порушеннями в роботі нирок, видалення однієї нирки з приводу захворювань без порушень функцій другої нирки, двобічний нефроптоз II стадії з постійним больовим синдромом і т.д.

✔Стаття 67-в: Придатність до служби обмежена і визначається на основі результатів індивідуального огляду. Це можуть бути випадки з невеликими камінцями в нирках або сечоводах, двобічним нефроптозом II стадії з малими клінічними проявами, хронічними захворюваннями сечовидільної системи з частими загостреннями, які вимагають стаціонарного лікування.

⛑Стаття 67-г: Придатні. Це включає випадки, коли є наслідки видалення камінців з нирок або сечових шляхів, однобічний або двобічний нефроптоз I стадії, інші випадки, які не призводять до значних порушень у роботі нирок і сечовивідної системи.

🔎Якщо ж вам важко зрозуміти висновок ВЛК або ви підозрюєте, що вам відмовили в об’єктивному вивченні проблеми, ви можете скористатися допомогою спеціалістів. Юристи і адвокати юридичної компанії ЮК Юрконсалт спеціалізуються на питаннях проходження ВЛК і можуть допомогти в оскарженні відповідних рішень.

🏷#ВЛК #ВійськоваМедКомісія #Стаття67 #Сечокам’янаХвороба #ЗахворюванняНирок #Непридатність #Юрконсалт #ЮридичнаДопомога #СтупіньПридатності #Здоров’яВійськовослужбовців #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *