З якими захворюваннями нирок не проводять мобілізацію?

☝️Немає необхідності кожному призовнику вступати на військову службу під час воєнного стану. Існують хвороби, визначені в законодавстві, за наявністю яких особа може бути оголошена непридатною до військової служби та виключеною з військового обліку.

✅Таким чином, військовозобов’язані із певними захворюваннями нирок можуть бути визнані непридатними до служби та звільнені від мобілізації. Це зокрема відноситься до хронічних захворювань нирок, таких як хронічний гломерулонефрит, хронічний первинний пієлонефрит, амілоїдоз нирок та інші, важкі стадії ХХН 2-4 або ХХН IV-V.

👩‍⚕️З метою своєчасної діагностики, надання медичної допомоги, подальшого лікування та проведення військово-медичної експертизи доречно використовувати термін “хронічна хвороба нирок”.

❗️У випадку наявності в вас хвороби з цього переліку, ви можете подати заяву про визнання вас непридатним до військової служби і виключення з військового обліку.

🤝Наша юридична компанія “Юрконсалт” та наши військові адвокати з великим досвідом в медичних питаннях військовослужбовців та військовозобов’язаних, готові вам допомогти. Ми зможемо точно визначити вашу придатність до військової служби і допоможемо вам у звільненні від мобілізації, якщо буде на те підстави.

#правомобілізації #військовийсуд #юридичнапоміч #військовообов’язані #медичність #відкосвідвійська #адвокатблог #прававоєнного #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *