Серцеві хвороби, можливість звільнення від військової служби.

🩺 Ті, хто несе службу в армії на час воєнного стану, можуть бути демобілізовані за медичними показаннями відповідно до рішення військово-лікарської комісії про непридатність до подальшого військового обов’язку.

💔 В ряді випадків визначено кардіологічні розлади, які можуть служити підставою для отримання заключення про непридатність: захворювання серця, що викликають серцеву недостатність середнього та важкого ступеня, а також важкі порушення ритму чи провідності, які не піддаються терапії.

📈 Особлива увага приділяється серйозним недугам клапанів серця, які супроводжуються істотною регургітацією або значним стенозом, а також інфекційному ендокардиту, який не відступає попри інтенсивне лікування.

🛑 Різноманітні форми кардіоміопатій, ускладнення після оперативних втручань на серці, велика палітра ритмічних порушень та блокад серця також входять до переліку захворювань, що дають підстави для розгляду військово-лікарською комісією.

🔎 Юридичні експерти з компанії Юрконсалт надають кваліфіковану допомогу у вирішенні питань, пов’язаних з проходженням військово-лікарської комісії, а також з оскарженням її рішень та аналізом медичної документації.

#здоров’я #армія #звільнення #служба #серце #юрист #медицина #ВЛК #консультація #демобілізація #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *