Яка інформація включена до Електронного реєстру військовозобов’язаних?

📚В нашій сьогоднішній статті обговоримо інформацію, що засвідчена в Електронному реєстру військовозобов’язаних, який є частиною Єдиної державний реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів. У той же час, спробуємо розібратися, чи є можливість отримати повістки в форматі онлайн на цій платформі.

🎯Новина про зусилля, вкладені в створення та наповнення Електронного реєстру військовозобов’язаних, шокувала громадян, які зазначені у цьому реєстрі, адже розміщена там інформація сягає майже 90%.

🔍Важливо зрозуміти, що функціонування Електронного реєстру військовозобов’язаних це не можливість завантажувати повістки онлайн. Цей реєстр – це автоматизована система, створена з метою проведення військового обліку громадян України, яка збирає, зберігає, обробляє і використовує дані про призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

🗂 Електронний реєстр військовозобов’язаних включає в себе такі дані: персональну інформацію, дані про військовий облік, докладні деталі про комплектування ЗСУ особовим складом у мирний та в особливий період, інформацію про пенсійне забезпечення громадян України, включаючи осіб, пільговиків та членів сімей загиблих військовослужбовців.

🔐Що стосується доступу до Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, то це право належить лише Міністерству оборони України, ЗСУ, СБУ та Службі зовнішньої розвідки України.

❌Військовозобов’язана особа може висловити заперечення щодо надання своїх персональних даних для внесення в реєстр, направляючи відповідну заяву в установленому порядку відповідному органу ведення Реєстру.

💬Не можна не згадати, що з Електронним реєстром пов’язані декілька проблематичних моментів. Зокрема, він не являє собою платформу для отримання повісток або інформування військовозобов’язаних. Ця можливість наразі знаходиться у процесі розробки.

#юридичнийблог #військовийоблік #електроннийреєстр #юристипроправо #правовіпитання #юридичнаконсультація #міноборони #доступдоданих #українськезакони #правосвійськовозобовязаних #інформаціяпроправа #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *