ВЛК: Стаття 35 розкладу хвороб наказу №402

📖Стаття 35 розкладу хвороб включає в себе хвороби внутрішнього вуха, порушення вестибулярної функції, такі як хвороба Меньєра, синдром Меньєра, центральні і периферичні головокружіння, вестибулярний нейроніт, лабіринтит та інше.Стаття містить три пункти.

🚫 За пунктом Статті 35-а, люди є непридатними до військової служби в мирний час, але можуть бути обмежено придатні в умовах війни. Ця категорія включає осіб з меньєроподібними та іншими сильними формами вестибулярних розладів органічної або функціональної природи, що були встановлені за результатами стаціонарного обстеження або підтверджені спеціалізованим лікувально-профілактичним закладом.

⚖ Згідно з пунктом Статті 35-б осіб можуть визнати придатними до служби у воєнний час у випадках наявності меньєроподібних захворювань, які характеризуються короткочасним перебігом з помірними вестибулярно-вегетативними розладами, що не суттєво впливають на виконання службових обов’язків.

✅Якщо розклад здоров’я є легкого ступеню, то встановлюється пункт Статті 35-в, і осіб визнають придатними до війскьвої служби.

❗️Варто зазначити, що результати обстеження військово-лікарською комісією (ВЛК) можуть бути необ’єктивними через відсутність ретельного комплексного вивчення всіх діагнозів. Тому ви можете пройти окреме обстеження, результати якого можна використати для оскарження рішення комісії. 

👩‍⚖️Оскарження висновку ВЛК та вивчення медичних документів – це те, чим професійно займаються юристи та адвокати юридичної компанії ЮК Юрконсалт.

Теги: #ВЛК #військоволікарськаекспертиза #сертифікаціяздоров’я #військовослужба #юридичнаконсультація #юрконсалт #станздоров’я #законодавство #військовий #розкладхвороб #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *