ВЛК: Стаття 55 розкладу хвороб наказу №402

📜 Стаття 55 розкладу хвороб, відповідає за визначення ступеня придатності особи до військової служби. До цієї статті включено: грижу пахову, стегнову, пупкову грижу, грижу черевної стінки, діафрагмальну грижу, інші та неуточнені грижі черевної порожнини.

🛑Стаття 55 встановлюється тоді, коли лікування не було успішним. Це може бути пов’язано з неудачним хірургічним лікуванням, відмовою від проведення операції, або протипоказаннями до цього.

🅰️ Стаття 55-а встановлює непридатність або обмежену придатність до військової служби, за умови, що функції організму значно порушено.

🅱️У разі коли порушення функцій організму помірні або незначні, то встановлюється Стаття-55-б, за якою особи у воєнний час визнають придатними до служби.

🔰 Важливо зазначити, що не завжди аналіз здоров’я з боку лікарської комісії (ВЛК) є повноцінним та об’єктивним. Тому рекомендуємо провести додаткові обстеження у незалежних спеціалістів. Отримані результати можуть бути використані при оскарженні висновку комісії.

⚖️ Якщо ви перебуваєте в невизначеності або стикаєтеся з труднощами в процесі оскарження висновку ВЛК, юристи та адвокати юридичної компанії “Юрконсалт” завжди готові допомогти вам у цьому питанні.

Теґи: #ВійськовоЛікарськаКомісія #ПоложенняпроВЛЕ #Стаття55 #Грижа #АдвокатиУкраїни #Юрконсалт #ОскарженняВисновку #Військкомат #ЗСУ #ВВНЗ #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *