ВЛК: Стаття 8 розкладу хвороб наказу №402

🏥 За статтею 8 Розкладу хвороб ВЛК проводить оцінку ступеню придатності до військової служби осіб, які мають злоякісні новоутворення різних частин тіла – порожнини рота, органів травлення, дихальних шляхів, тощо.

☠️Підпункт “а” статті 8 передбачає визнання особи непридатною до військової служби за умови, що форма хвороби тяжка і наявні віддалені метастази, а радикальне хірургічне лікування є неможливим.

💉 Підпункт “б” статті 8 визначає, що ВЛК має визнати особу обмежено придатною до військової служби або непридатною до неї, якщо така особа перенесла  радикальне хірургічне лікування, або має захворювання на рак нижньої губи, рак шкіри

👩‍⚕️ Після протипухлинного лікування військовослужбовці та військовозобов’язані підлягають медичному огляду ВЛК для встановлення їх ступеню придатності до служби. Юристи та адвокати з компанії Юрконсалт спеціалізуються на питаннях, пов’язаних із проходженням ВЛК, оскарженням висновків комісії та вивченні медичної документації.

#ВЛК #Військоволікарськакомісія #Військовослужбовці #Здоров’я #Медицина #РозкладХвороб #Стаття8 #Огляд #Юрконсалт #Хвороби. #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *