Президент Зеленський звільнив головнокомандувача Залужного. Ця новина виявилася фейком від народного депутата Ар’єва!

🔄 Народний депутат Володимир Ар’єв розсіяв фейкову новину про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Ця інформація, заявлена Ар’євим у своєму Facebook, швидко поширилась серед російської пропаганди та деяких українських ЗМІ.

👤Заяву депутата про звільнення головнокомандувача ЗСУ, і згодом спростування інформації, Ар’єв пояснив отриманням від надійного джерела, проте доказів щодо цього навести не зміг.

🔎Після спростування, Ар’єв зазначив, що декілька джерел ствердили, що інформація небула вірною.

🗣Спікер ВР Руслан Стефанчук відреагував на цей інцидент, підкресливши небезпеку використання інформації як зброї. Він викритикував депутатів, які незбалансовано розповсюджують чутки, ігноруючи національну безпеку.

📝Стан війни в країні потребує відповідальності за розповсюджувану інформацію, особливо від політиків. Війна ще триває, і важливо пам’ятати, що інформація може бути такою ж небезпечною зброєю, як і артилерія.

Теги: #Фейки, #Україна, #ЗСУ, #Ар’єв, #ФейковіНовини, #Зброя_інформації, #Фактчек, #Війна, #Національна_безпека, #Політика. #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *