ВЛК: Стаття 36 розкладу хвороб наказу №402

🎖На жаль багато військових страждають від мінно-вибухових травм, отримують контузії та травми органів слуху. У випадках отримання поранення і втрати слуху військово-лікарська комісія оцінює ступінь придатності до військової служби за Статтею 36.

🩺Розглянемо підпункти цієї статті детальніше. Так, підпункт 36-а містить визначення непридатності до військової служби, для осіб із стійкою повною глухотою на обидва вуха або глухотою на одне вухо та тяжкою приглухуватістю на друге

🔇Згідно підпункту 36-б, визнаються непридатними до військової служби або обмежено придатними  особи з тяжкою стабільною двобічною приглухуватістю, глухотою на одне вухо та помірною приглухуватістю на друге. 

😞Щодо підпункту 36-в, тут у воєнний час визнають придатними до служби осіб, які мають однобічну глухоту, однобічні прогресуючі порушення слухової функції 3 ступеня, зниження слуху при сприйнятті шепітної мови на відстані до 3 м на кожне вухо або до 3 м на одне вухо і до 4 м на інше.

💼Юридична компанія Юрконсалт спеціалізується на питаннях проходження військово-лікарської комісії (ВЛК), оскарження висновків ВЛК та дослідженні медичних документів. Якщо ви потребуете консультації стосовно ступеня вашої придатності до служби в армії, фахівці компанії зможуть допомогти в цьому питанні.

Теги для TikTok: #військова_лікарська_комісія #ВЛК #система_здоров’я #Українська_армія #військовозобов’язані #глухота #роздягальня #ходити_на_військову_лікарську_комісію #служба_в_армії #безпека-це_важливо. #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *