ВЛК: Стаття 34 розкладу хвороб наказу №402

📌Стаття 34 розкладу хвороб включає в себе хвороби середнього вуха і сосковидного відростка, такі як негнійний, гнійний середній отит, запалення, закупорка слухової труби, мастоїдит і споріднені стани, холестеатома, перфорація барабанної перетинки, гострий та хронічний мірингіт, тимпаносклероз.

🏥Стаття 34 включає в себе три пункти: А, Б, В.

🔬Згідно з пунктом 34-а, непридатними або обмежено придатними до служби визнаються особи які мають, односторонній або двосторонній середній отит з поліпами, грануляціями в барабанній порожнині, з виділенням гною, карієсом кістки, супроводжуваний хронічними захворюваннями носа або біляносових пазух зі стійким порушенням носового дихання. 

🏥У разі коли у осіб односторонній або двосторонній середній отит, не супроводжуваний захворюваннями, зазначеними у пункті «а», інші залишкові явища хвороб середнього вуха та сосковидного відростка без значних порушень функцій організму, то таких осіб за пунктами 34-б або 34-в визнають придатними до військової служби у воєнний час.

👨‍⚖️Юристи та адвокати компанії Юрконсалт консультують по питанням проходження військово-лікарської комісії (ВЛК), оскарження висновку ВЛК та дослідження медичних документів. Якщо вам потрібна допомога в оцінці ступеня придатності до військової служби – зверніться до юристів Юрконсалт.

#юрконсалт #військоволікарськакомісія #оскарженнявисновкувлк #медичнідокументи #придатністьдовійськовоїслужби #хворобисередньоговуха #барабаннаперетинка #радикальнаоперація #реконструктивновідновлювальнаоперація #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *