Мобілізація. Лікарські комісії у військкоматах прискорять роботу — пояснення МОЗ

📋 Згідно з повідомленням від Міністерства оборони України, військово-лікарські комісії, що працюють в територіальних центрах комплектування (військкоматах), мають запрацювати швидше. Нововведення передбачають зміни у юридичному, організаційному та цифровому напрямах їх діяльності.

⏱ Власне, тепер встановлено чіткі терміни проведення різноманітних медичних процедур. Зокрема, медичний огляд на придатність до військової служби буде проводитись протягом чотирьох робочих днів, лабораторні дослідження – не більше трьох робочих днів, а інструментальні дослідження – також протягом трьох робочих днів.

⚖️У міністерстві звернули увагу керівників військкоматів, голів обласних військових адміністрацій та військових медиків на необхідність дотримання цих термінів.

🏥 У міністерстві закликали керівництво військкоматів бути раціональними в організації військово-лікарського контролю. 

🖥 Крім того, у медиків, що працюють у ВЛК при військкоматах, з’явиться змога користуватися електронною системою охорони здоров’я. Вони зможуть онлайн переглядати дані, які занесені до реєстрів.

#Військкомат #Армія # МОЗ #ОхоронаЗдоров’я #ВЛК #Україна #Військовослужбовці #ЕлектроннаСистемаОхорониЗдоров’я #ЮридичніЗміни #ОрганізаційніЗміни. #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *