ВЛК: Стаття 11 розкладу хвороб наказу №402

💼 Стаття 11 Розкладу хвороб встановлюється коли особа, знаходиться у стані після хірургічного лікування, проведення цитостатичної або променевої терапії з приводу новоутворень.

⚕️За Статтею 11 ВЛК може зробити висновко про тимчасову непридатність, потребу у лікуванні або відпустці.

👨‍⚕️Для громадян, що приймаються на військову службу за контрактом, вступають у ВВНЗ, а також для військовослужбовців, які пройшли хірургічне лікування або цитостатичну (променеву) терапію через онкологічні захворювання, медичний огляд проводиться відповідно до пунктів “а”, “б” та “в” статей 8, 9 та 10 Розкладу хвороб.

💼Не забувайте, що часто для належного медичного огляду може виникнути потреба у незалежному обстеженні. Це стосується ситуацій, коли ВЛК не було проведено об’єктивне  ретельне та комплексне вивчення всіх діагнозів. Незалежне обстеження необхідно, аби у вас була можливість оскаржити результати комісії.

🏛️Юристи та адвокати юридичної компанії “ЮК Юрконсалт” фахівці у справах, пов’язаних із військово-лікарською комісією (ВЛК). Вони можуть допомогти із оскарженням висновку ВЛК та вивченням медичних документів.

🏥#ВійськовоЛікарськаКомісія #Стаття11 #Військовозобовязаний #МедичнийОгляд #НезалежнаЕкспертиза #МРТ #КТ #Лікування #ЮридичнаДопомога #ОскарженняВисновку #Україна #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *