ВЛК: Стаття 6 розкладу хвороб наказу №402

📋Стаття 6 розкладу хвороб включає у себе такі хвороби як: мікози та дерматофітії В35-В49

❌Стаття 6 поділяється на два пункти: А та Б

🏥У випадку коли у особи наявними є захворювання на кандидоз, кокцидоїдоз, бластомікоз, паракокцидоїдомікоз, споротрихоз, хромомікоз і феомікотичний абсцес, аспергильоз, криптококоз, зигомікоз, міцетому, ВЛК проводить огляд за пунктом А статті 6, і має зробити висновок про придатність або обмежену придатність до військової служби.

🏥Коли ж у особи підтверджується захворювання на дерматофітію, оніхомікоз, то ВЛК визначає пункт Б статті 6 і має зробити висновок про тимчасову непридатність.

⚖️Юристам та адвокатам юридичної фірми “Юрконсалт” відводиться важлива роль в питаннях, пов’язаних з проходженням військово-лікарської комісії (ВЛК). Вони допомагають оскаржувати висновки ВЛК та аналізують медичні документи. У разі, коли необхідна консультація по оцінці ступеня придатності до військової служби, фахівці “Юрконсалт” завжди готові надати професійну допомогу.

#військова_лікарня #ВЛК #захворювання #стаття6 #мікози #дерматофітії #військовослужбовці #військовозобовя’зані #юрист #Юрконсалт #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *