ВЛК: Стаття 10 розкладу хвороб наказу №402

📁 Стаття 10 Розкладу хвороб ВЛК передбачає ряд діагнозів для військових та військовозобов’язаних. Згідно Розкладу хвороб ця стаття включає наявність доброякісних новоутворень з різних локалізацій (D10-D49), за винятком поліцитемії справжньої та мієлодиспластичних синдромів (D45; D46).

👥 Під Пункт 10-а припадають особи, непридатні до служби через, наприклад, новоутворення кровоносних або лімфатичних судин, шкіри, центральної нервової системи, а також інші захворювання, що мають тяжку форму.

🏥 За Пунктом 10-б, особи визнаються обмежено придатними до військової служби, коли їх захворювання не тяжкої форми. Це можуть бути хвороби шкіри, нервової системи, органів травлення тощо.

◾ Під Пункт 10-в припадають особи, які мають незначні порушення функцій організму і можуть служити в армії, 

💼 Особи, що стикаються з питаннями огляду ВЛК, зазвичай звертаються до юридичних компаній. Такі компанії, як Юрконсалт, спеціалізуються на питаннях проходження ВЛК, оскарженні їх висновків та дослідженні медичних документів.

👩‍💼 Якщо виникає потреба у кваліфікованій консультації щодо оцінки ступеня придатності до військової служби, фахівці таких компаній з радістю допоможуть у вирішенні цього питання.

🔖#ВЛК #Стаття10 #Військов_лікарська_комісія #Захворювання #Воєнна_служба #Військовозобов’язані #Медицина #Юрконсалт #Консультація #Юридичні_послуги #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *