Виплата додаткової винагороди під час лікування

🏥 Додаткова винагорода у розмірі 100 000 гривень виплачується військовослужбовцям, які госпіталізовані з приводу поранення, пов’язаного із захистом Батьківщини, включаючи час проїзду до лікарні, або перебувають у відпустці для лікування після тяжкого поранення за рішенням військово-лікарської комісії.

⚠️ У період воєнного стану для отримання винагороди не вимагається безперервне перебування на стаціонарному лікуванні. Якщо військовослужбовець буде госпіталізований повторно з тим самим пораненням, винагорода все одно буде виплачена.

📋 Для оформлення платіжного доручення на виплату винагороди необхідна довідка від командира військової частини. Довідка повинна містити інформацію про обставини поранення, отриманого під час захисту Батьківщини.

💊 Медичні висновки про ступінь тяжкості поранення надаються медичною комісією для прийняття командирами рішень про надання відпустки для лікування та виплати винагороди під час відпустки.

#адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine #винагорода #госпіталізація #поранення #захист_Батьківщини #лікування #військовослужбовці #воєнний_стан #платіжне_доручення #командир_військової_частини #медична_комісія

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *