Визначення поточного рахунку боржника виконавцем. Як правильно подати заяву та розблокувати рахунок?

🔹На нашому сайті [URL=http://www.jurconsult.zp.ua]www.jurconsult.zp.ua[/URL] понад 1000 клієнтів вже скористалися нашою послугою з розблокування акаунтів, які були заблоковані державним або приватним виконавцем.

🔹15 серпня 2023 року набув чинності Наказ Міністерства юстиції України від 17 липня 2023 року N 2578/5. Цим наказом визначено порядок розблокування рахунків боржників в умовах воєнного стану.

🔹Виконавець може відмовити боржнику у можливості визначити поточний рахунок у банку для здійснення платежів у разі, якщо:
[LIST] [*]заява про визначення рахунку не відповідає вимогам, викладеним у розділі 1, або не підписана боржником особисто;
[*]встановлено, що боржнику відкрито поточний рахунок у банку для здійснення платежів, або у виконавчих матеріалах є постанова органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця про відкриття рахунку (крім випадків, зазначених у розділі 6);
[*]арешт на кошти боржника накладено на виконання ухвали суду про забезпечення позову;
[*]виконавче провадження, у якому накладено арешт на кошти боржника, закінчено на підставі статті 39 Закону або виконавчий документ у цьому виконавчому провадженні повернуто стягувачу відповідно до статті 37 Закону;номер поточного рахунку, зазначений у заяві, не збігається з номером поточного рахунку, що міститься у виконавчих матеріалах.
[/LIST]🔹Боржник може звернутися до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який виніс постанову про визначення поточного рахунку боржника – фізичної особи в банку для здійснення платежів, із заявою про визначення іншого рахунку в банку для здійснення платежів, ніж зазначений у цій постанові.

🔹Постанови про визначення поточного рахунку боржника – фізичної особи в банку для здійснення платежів або повідомлення про припинення дії постанови про визначення поточного рахунку боржника – фізичної особи в банку для здійснення платежів стають доступними для завантаження банками в день їх формування в АСВП та накладення на них кваліфікованого електронного підпису виконавця.
[*]#адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine #На_нашому_сайті
#[URL=http://www.jurconsult.zp.ua]www.jurconsult.zp.ua[/URL] #порядок_розблокування_рахунків
#боржник
#розблокування_акаунтів
#Міністерство_юстиції_України
#участь_в_воєнному_стані
#виконавець
#поточний_рахунок
#банк

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *