Зміни правил перетину державного кордону під час воєнного стану 📌Тепер виїзжати можуть студенти або курсанти для проходження льотної підготовки!

▫️Зміни в правилах перетину державного кордону під час воєнного стану▫️

📌Постанова КМУ від 01.09.2023 № 934 розширює перелік осіб, які можуть перетинати державний кордон.

Тепер це право надано студентам або курсантам українських освітніх закладів, які вирушають для проходження практичної льотної підготовки до закладів освіти чи авіаційних шкіл за кордоном.

📌Для підтвердження свого статусу студенти або курсанти повинні представити такі документи:
– Довідка від українського освітнього закладу про направлення студента або курсанта для здійснення практичної льотної підготовки в закладі освіти чи авіаційній школі за кордоном.
– Військово-облікові документи з відмітками територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

📌Українські студенти або курсанти можуть перебувати за кордоном неперервно не довше, ніж триває їхня практична льотна підготовка в іноземних закладах освіти чи авіаційних школах.

#адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine #Зміни_правил_перетину_державного_кордону #воєнний_стан #проходження_льотної_підготовки #українські_освітні_заклади #авіаційні_школи #довідка_для_здійснення_практичної_льотної_підготовки #військово-облікові_документи #територіальний_центр_комплектування #практична_льотна_підготовка #іноземні_заклади_освіти

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *