Скасовано виконавчий напис Мілолан на 28 000 грн., витрати на адвоката 6000 грн. повернуто клієнту!

🏆 Юридична перемога! 🏆 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю оголошує ще одну успішно виграну справу! 🎉🎉 Наш клієнт, звернувся до нас з позовом про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню. Справа стосувалася кредитного договору, укладеного між клієнтом та Товариством з обмеженою відповідальністю “Мілоан”. Після ретельного аналізу документів та доказів, ми змогли довести, що виконавчий напис був вчинений неправомірно. Рішення суду встановило, що в момент його вчинення не було правових підстав для стягнення заборгованості зі сторони клієнта. 💸💸 Таким чином, адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” успішно виграло справу, а клієнтка була звільнена від сплати боргу у розмірі 28020,00 грн. Звертайтеся до нас за професійною правовою допомогою! Ми вже виграли багато подібних справ і з радістю допоможемо вам скасувати виконавчий напис. Вам лише потрібно укласти з нами договір! 🔎 Теги: #юридичнаперемога #адвокати #вигранасправа #скасуваннявиконавчогонапису

😎 Потрібна консультація?

3 thoughts on “Скасовано виконавчий напис Мілолан на 28 000 грн., витрати на адвоката 6000 грн. повернуто клієнту!

  1. "Тарасик" says:

    Я, Тарасик, дуже задоволений роботою адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ” та особисто адвоката Геннадія Працевитого. Вони уважно прослухали мою справу та після ретельного аналізу документів змогли довести неправомірність виконавчого напису. Результат виграної справи, де я був звільнений від сплати боргу, є чітким доказом професіоналізму адвокатів. Ціна послуг була чесною та прийнятною, а їх уважність та слухання клієнта були на високому рівні. Рекомендую “ЮРКОНСАЛТ” всім, хто потребує якісної та надійної правової допомоги.

  2. ОляКравченко says:

    Я хотіла б надати позитивний відгук від імені Олі Кравченко щодо нашої успішної справи в суді. Завдяки незрівнянній команді адвокатів бюро Юрконсалт, зокрема Геннадію Працевитому, Денису Димитрашко та Валерії Скользневій, ця справа була виграна та клієнт був звільнений від сплати боргу у розмірі 28020,00 грн. Я високо рекомендую вам звернутись до цих професіоналів, які мають чудову мають експертизу в подібних справах.

  3. Марина_Король says:

    Дуже вдячна адвокатам з бюро “ЮРКОНСАЛТ” за успішно виграну справу! Завдяки їхньому професіоналізму та ретельному аналізу документів, ми змогли довести неправомірність виконавчого напису і були звільнені від сплати боргу. Вони вражають своєю компетентністю і швидкістю дій. Рекомендую звертатися до адвоката Геннадія Працевитого і його колег з бюро “ЮРКОНСАЛТ” – вони здатні виграти будь-яку справу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *