Скасовано виконавчий напис Мілолан на 28 000 грн., витрати на адвоката 6000 грн. повернуто клієнту!

🏆 Юридична перемога! 🏆

Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю оголошує ще одну успішно виграну справу! 🎉🎉

Наш клієнт, звернувся до нас з позовом про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню. Справа стосувалася кредитного договору, укладеного між клієнтом та Товариством з обмеженою відповідальністю “Мілоан”.

Після ретельного аналізу документів та доказів, ми змогли довести, що виконавчий напис був вчинений неправомірно. Рішення суду встановило, що в момент його вчинення не було правових підстав для стягнення заборгованості зі сторони клієнта.

💸💸 Таким чином, адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” успішно виграло справу, а клієнтка була звільнена від сплати боргу у розмірі 28020,00 грн.

Звертайтеся до нас за професійною правовою допомогою! Ми вже виграли багато подібних справ і з радістю допоможемо вам скасувати виконавчий напис. Вам лише потрібно укласти з нами договір!

🔎 Теги: #юридичнаперемога #адвокати #вигранасправа #скасуваннявиконавчогонапису

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Скасовано виконавчий напис Мілолан на 28 000 грн., витрати на адвоката 6000 грн. повернуто клієнту!

  1. ЗлатаКовальська says:

    Я хотіла б висловити свою щиру вдячність адвокатам бюро “ЮРКОНСАЛТ” за їхню професіональну допомогу у виграші моєї справи в суді. Завдяки їхньому наполегливому аналізу доказів, я була звільнена від сплати боргу, який становив 28020,00 грн. Рекомендую обрати ЮРКОНСАЛТ, адвокатів Геннадія Працевитого, Дениса Димитрашка або Валерію Скользневу, якщо вам потрібна юридична допомога. Велике їм спасибі!

  2. Марина78 says:

    Завдяки адвокатам бюро “ЮРКОНСАЛТ” ми виграли справу! Дуже вдячні за професіоналізм та підтримку. Рекомендую звертатися до цих адвокатів, вони допоможуть вам у будь-яких правових питаннях. Дуже задоволена результатом і рішенням суду. Рекомендую!
    – Марина78

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *