Виграли справу про стягнення вартості половини кредиту з колишньої дружини позичальника!

🏢 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” захистило інтереси свого клієнта! 🎉

📜 У справі, розглянутій Ленінським районним судом міста Запоріжжя, адвокат Працевитий Г.О. виступав в якості представника позивача. Щодо клієнта було подано позов, яким просили стягнути з неї на користь позивача суму 196200,75 грн. Ця сума представляла половину коштів, сплачених за кредитним договором N 8/ІК-06, укладеним між позивачем і ЗАТ “Промінвестбанк” (яке нині представлене ТОВ “Кредитні ініціативи”).

👥 Сторони відділилися після тривалого перебування в зареєстрованому шлюбі з 11 квітня 1981 року до 19 грудня 2017 року. У їхньому шлюбі немає неповнолітніх або малолітніх дітей. Після розірвання шлюбу рішенням Ленінського районного суду міста Запоріжжя було стягнуто з Клієн на користь ТОВ “Кредитні ініціативи” заборгованість за кредитним договором N 8/ІК-06 в сумі 350 061,08 грн, а також судові витрати в сумі 2 134,80 грн. Насамперед, 28 квітня 2021 року Клієнт сплатив заборгованість за цим договором в розмірі 392 401,50 грн, що включалоя суму боргу за рішенням суду та виконавчий збір. Згідно з рішенням суду, Клієнт має право  на половину половини сплачених коштів по кредиту після розірвання шлюбу.

🔐 Рішення суду викликало радість у нашому клієнта! Сума, стягнута на користь клієнта становить 175030,54 грн.

💼 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” щиро вітає свого клієнта з перемогою! Ми зробили все можливе, щоб захистити його інтереси

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Виграли справу про стягнення вартості половини кредиту з колишньої дружини позичальника!

  1. Леська says:

    Я хотів би висловити своє сердечне задоволення та вдячність адвокатам адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ” за їх професіоналізм та наполегливість. Вони забезпечили перемогу в нашій справі, що принесло нам справедливість та значну суму грошей. Цей результат є наслідком чудової роботи адвокатів Геннадія Працевитого, Дениса Димитрашка та Валерії Скользневої. Я відчуваю себе захищеним та щасливим, і рекомендую всім звернутися до “ЮРКОНСАЛТ” для виконання їх юридичних потреб. Ваша допомога була незамінною, і я виразно відчуваю, що ви були на моєму боці на усіх етапах судового процесу. Дякую з цілого серця!

  2. ВасильКирило says:

    Дуже задоволений роботою адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ” та адвоката Працевитого Г.О. за захист мого інтересу в судовій справі. Завдяки їхній професіональності та знанням у праві, я виграв справу і отримав суму у розмірі 175030,54 грн. Щиро рекомендую звертатися до них у випадку потреби в правовій допомозі. Велике спасибі за вашу роботу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *