Допомогли клієнту розірвати шлюб у суді! Справу розглянули без участі клієнта!

🏢 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю оголошує про свою наступну перемогу у судовій битві! Наші юристи змогли успішно захистити інтереси нашого клієнта у справі N 333/265/23, пов’язаній з розірванням шлюбу.

👤 Позивач, клієнт, звернувся до Комунарського районного суду міста Запоріжжя з вимогою розірвати шлюб з відповідачем. Він пояснив своє рішення тим, що сімейні відносини між ними погіршилися та стали формальними. Сторони також не ведуть спільного господарства, а примирення неможливе.

⚖️ Комунарський районний суд прийняв рішення, що задовольнило позов і розірвав шлюб клієнта та відповідача, укладений 29.11.2003 року. Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” вітає свого клієнта з цією перемогою і пишається своїм внеском у досягнення справедливого рішення.

🏆 Ця перемога – яскраве підтвердження того, що наші юристи є справжніми професіоналами у своїй галузі. Ми маємо великий досвід у розгляді аналогічних справ і з повною відповідальністю відстоюємо інтереси наших клієнтів.

🔒 Запам’ятайте, що для отримання результатів у судових справах, для захисту своїх прав у сімейних питаннях, вам потрібен професіонал. Зверніться до адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”, і ви отримаєте найкращу підтримку та захист. Укладіть з нами договір, і наші юристи візьмуть на себе всі необхідні дії, щоб захистити ваші інтереси.

📞📧 Якщо ви потребуєте юридичної допомоги або маєте запитання, не соромтеся зателефонувати або написати нам. Наші контактні дані зазначені на нашому веб-сайті. Ми завжди раді допомогти вам у вирішенні юридичних питань і захисті ваших прав.

#АдвокатськеБюро #ЮРКОНСАЛТ #ЮридичнаПеремога #ЗахистІнтересівКлі

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Допомогли клієнту розірвати шлюб у суді! Справу розглянули без участі клієнта!

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дякуємо, Марічка25, за ваш відгук! Ми дуже цінуємо вашу думку і раді, що ви задоволені нашим сервісом. Будь ласка, звертайтесь до нас ще раз, якщо виникнуть потреби. Бажаємо вам гарного дня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *