Як виграти судову справу по онлайн кредиту?

#мфо #онлайнкредит #мфокредит #позичальник #боргпокредиту #позика #кредит #ріальто #борг #судпокредиту #адвокатпокредитам #вигралисуд # #адвокат #юрист #юрконсалт #запоріжжя #україна #fyp #2023 #puf #for #tik #ua #ukraine #news #pov #ops

✅ Як виграти судову справу по онлайн кредиту?

🤔 Як показує статистика переглядів, особливої цікавості до виграних нами справ по валютним кредитним договорам на десятки тисяч доларів, наші підписники не проявляють.

😎 Тому поділюся не менш цікавим, але більш розповсюдженим кейсом про стягнення боргу за онлайн кредитом.

💰 Клієнт в 2021 р. отримує МФО кредит в розмірі 4000 грн. на 30 днів але не погашає його в повному обсязі. Кредит продається колекторам, ФК Ріальто.

🤡 В липні 2022 р. ФК Ріальто звертається до суду, збільшивши суму боргу з 4 тис. грн. до 18-ти та додатково просять сплатити послуги адвоката на 8 тис. грн. та 2 тис. грн. судового збору, а всього просили 28 000 грн., тобто на 24 000 грн. більше від суми, яку клієнтка отримала.

✍️ Ми подали суду зустрічний позов та відзив, зазначили про безпідставність нарахування відсотків та факт часткового погашення тіла кредиту.

😎 Рішенням суду з позичальника замість 28 000 грн. було стягнуто лише 3000 грн., тобто 25 тис. грн. позичальник зекономила завдяки нам.

✅ Також з фінкомпанії на користь позичальника було стягнуто правові витрати в розмірі 11 000 грн., фактично наші послуги для неї були безкоштовними.

🆘 Якщо у вас проблеми з МФО кредитами – звертайтеся, ми знаємо як не лише виграти справу, але й наказати кредитора фінансово.

📌 Посилання на рішення суду: https://buff.ly/41ktZql

Необхідно отримати консультацію – переходь за посиланням: https://linktr.ee/jurconsult

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *