Захищено інтереси Відповідача – добросовісного власника придбаного предмету іпотеки в спорі з Дніпрофінансгруп!

🏢 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю оголошує про свою чергову перемогу! Нещодавно ми виграли справу N 317/2476/21 і успішно захистили інтереси нашого клієнта.

У вказаній справі наш клієнт цілком законно придбав будинок, але через декілька років до нього звернулася фінансова компанія Дніпрофінанс, зазначаючи що будинок досі перебуває в іпотеці по боргам колишнього власника, який нібито підробив лист про повне погашення боргу за кредитом.

🔐 Це рішення суду є ще одним прикладом нашої професіоналізму та вміння захищати права наших клієнтів. Наші юристи зібрали всю необхідну доказову базу і представили її перед судом, що дозволило отримати перемогу у цій справі.

👨‍⚖️ Ми раді нагадати, що адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” спеціалізується на схожих справах, і ми виграємо їх багато. Якщо ви знаходитеся в подібній ситуації і бажаєте захистити свої права, вам достатньо укласти з нами договір. Всі інші дії будуть здійснювати наші досвідчені юристи, щоб ви могли спокійно довірити нам свою справу.

📞 Якщо у вас виникли будь-які питання, ви можете зателефонувати або написати нам. Наші юристи з радістю вам допоможуть. Звертайтеся до професіоналів!

#адвокатськебюро #юридичнийблог #захистправ #судоверішення

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Захищено інтереси Відповідача – добросовісного власника придбаного предмету іпотеки в спорі з Дніпрофінансгруп!

  1. Олексій91 says:

    Дякуємо Вам, Геннадій Працевитий, за професійне представництво в справі N 317/2476/21. Ваша компетентність та вміння захистити наші інтереси вражають. Ви є незамінним юристом, якому ми можемо повністю довіряти. Будемо рекомендувати Ваші послуги своїм знайомим. Дуже задоволені співпрацею з Вами!

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дякуємо, Олексій91, за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалося наше обслуговування. Ваша думка має велике значення для нас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *