Припинили кредитний договір та зняли іпотеку на мільон гривень!

@pratsevytyi Припинили кредитний договір та зняли іпотеку на мільон гривень! #юрконсалт #адвокатзапоріжжя #адвокатпокредитам #кредит #іпотека #вигралисуд

Припинили кредитний договір та зняли іпотеку на мільон гривень! #юрконсалт #адвокатзапоріжжя #адвокатпокредитам #кредит #іпотека #вигралисуд


😎 Потрібна консультація?

5 thoughts on “Припинили кредитний договір та зняли іпотеку на мільон гривень!

  1. Оксана123 says:

    Дякую адвокату Геннадію Працевитому з бюро Юрконсалт за виграшну справу. Він допоміг припинити кредитний договір та зняти іпотеку на мільйон гривень. Я щиро вдячна за професіоналізм, оперативність та вдале ведення судових процесів. Рекомендую цього адвоката всім, хто потребує юридичної допомоги. Висловлюю подяку його колегам – Денису Димитрашку та Валерії Скользневі, за якісну командну роботу. Буду радо звертатися до вас знову у майбутньому.

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дуже дякуємо, Оксано123, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашими послугами. Ми завжди раді допомогти вам з усіма питаннями і потребами. Будь ласка, звертайтеся і надалі.

  2. Вікторія says:

    Доброго дня! Мене звуть Вікторія, я клієнт бюро Юрконсалт і хочу поділитися своїм позитивним досвідом співпраці. Завдяки професійній підтримці адвокатів Геннадія Працевитого, Дениса Димитрашка та Валерії Скользневої, я змогла припинити кредитний договір та зняти іпотеку на мільйон гривень. Вони виявились ефективними спеціалістами, які мають глибокі знання у сфері кредитів та малих правових нюансів. Я впевнена, що без їхньої допомоги я б не змогла виграти справу. Рекомендую команду Юрконсалт як надійного партнера, який дійсно допоможе вирішити ваші правові проблеми. Ви можете ознайомитися з їхнім TikTok: [посилання]. Дуже вдячна адвокатам за їхні ретельність і високий рівень професіоналізму.

  3. Іван says:

    Відгук від імені клієнта Івана:

    Після звернення до бюро Юрконсалт та співпраці з адвокатом Геннадієм Працевитим ми успішно припинили кредитний договір та зняли іпотеку на мільйон гривень. Щиро дякую Геннадію за його професіоналізм та вміння відстоювати інтереси клієнта в судових засіданнях. Рекомендую обрати бюро Юрконсалт та впевнено рекомендую працювати з Геннадієм, він знає свою справу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *