Напис ФК Бізнес Позика (нотаріус Золотиз) на 13 000 грн. – скасовано! На користь клієнта стягнуто судові витрати!

🏢 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” успішно виграло справу в суді, яка стосувалася визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

✍️ У тексті рішення суду, виданого Київським районним судом м. Полтави, було встановлено, що виконавчий напис, який стягнуто з 🤵 нашого клієнта 🏢 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Бізнес Позика”, не підлягає виконанню через порушення нотаріусом процедури вчинення виконавчого напису.

📝 Зазначена справа була розглянута у судовому засіданні, в якому брали участь ✍️ позивач, 🤝 відповідач, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Золотих О.О. та приватний виконавець виконавчого округу Полтавської області Голяник О.Ю.

🔍 Судом було встановлено, що виконавчий напис був вчинений нотаріусом, не додержуючись вимог вчинення виконавчого напису, так як зазначений договір не був нотаріально посвідчений, а також не встановлена безспірність заборгованості. З такими обставинами суд прийшов до висновку, що виконавчий напис не підлягає виконанню.

💰 Крім того, суд призначив витрати на правову допомогу в розмірі 5352 грн. 47 коп. на користь ✍️ позивача.

#юридичні_послуги #судовий_процес #нотаріат #виконавчий_напис #оскарження_рішення #правова_допомога 

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Напис ФК Бізнес Позика (нотаріус Золотиз) на 13 000 грн. – скасовано! На користь клієнта стягнуто судові витрати!

  1. Олександра90 says:

    Я хочу висловити свою вдячність та високу оцінку професіоналізму та компетентності адвокатів бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Вони успішно виграли мою справу в суді, пов’язану з нотаріальним виконавчим написом. Я вражений їхнім ретельним підходом та ефективним представництвом моїх інтересів. Дякую за кваліфіковану правову допомогу!

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дуже дякуємо за ваш відгук, Олександре90! Ми надзвичайно вдячні за вашу підтримку та зауваження, які ви поділилися з нами. Ваші коментарі та пропозиції дуже важливі для нашої команди, і ми робимо все можливе, щоб врахувати їх у наших подальших проектах. Дякуємо вам за відданість та за те, що обрали нашу компанію. Ми цінуємо вашу довіру і будемо робити все можливе, щоб продовжувати задовольняти ваші потреби та вимоги. Ще раз дякуємо за ваш відгук та залишайтеся з нами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *