Допомогли позичальнику врегулювати кредит Укрсиббанку на 48 тисяч дол США. Позов залишено без розгляду!

Номер справи: 333/3356/21

Посилання на судове рішення в реєстрі: 105929919

✒️ Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” отримало важливу перемогу у справі проти Укрсиббанку, допомігши клієнту врегулювати кредит на суму 48 тисяч доларів США. Рішення суду було прийнято відповідно до законодавства і в інтересах клієнта, що свідчить про високу ефективність роботи нашого бюро.

🔹 Згідно з текстом рішення суду, Акціонерне Товариство “УКСИББАНК” подало позовну заяву до клієнта та позивача з вимогою стягнення заборгованості за кредитним договором. Однак, представник позивача підтвердив наявність заяви про залишення позову без розгляду, що спричинилося відсутністю учасників справи на судовому засіданні.

🔹 Враховуючи зазначені обставини, суд прийняв рішення про залишення позовної заяви без розгляду. Крім того, суд роз’яснив позивачу, що в разі усунення проблем, які були підставою для залишення заяви без розгляду, він має право звернутися до суду знову.

🌟 Ця перемога – ще один приклад успішної роботи нашого адвокатського бюро. Ми ретельно вивчаємо кожен випадок і докладаємо всіх зусиль для досягнення успіху для наших клієнтів. За допомогою наших юристів клієнт може отримати компетентну консультацію та професійне представництво в судовому процесі.

😊 Не зволікайте звертатися до нас, якщо у вас є проблеми з банком або іншими юридичними питаннями. Ваші права повинні бути захищені, і ми готові надати вам необхідну допомогу. Запишіть наші контакти і не сумнівайтеся зв’язатися з нами, якщо виникають проблеми.

⌛️ Вам не потрібно витрачати багато часу і зусиль на розв’язання юридичних питань, оскільки ми володіємо необхідним досвідом і знаннями для успішного позиціонування вашої справи в суді. Довірте свої права професіоналам, і ви будете приємно здивовані результатами, які ми зможемо досягти разом.

📞 #юридичніпослуги #адвокат #банківськадопомога #правозахисник #захистправ #правовийпозов #юридичніконсультації #юрист #результати
#адвокат #юрист #юрконсалт #консультація #підписка

Переглянути повний текст рішення суду:

Справа № 333/3356/21

Провадження № 2/333/343/22

У Х В А Л А

Іменем України

29 серпня 2022 рокум. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі

головуючого судді Варнавської Л.О.,

за участі секретаря Іщенко А.О.,

розглянувши у судовому засіданні взалі судув м.Запоріжжя цивільнусправу запозовною заявою Акціонерного Товариства «УКСИББАНК» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , про стягнення заборгованості за кредитним договором, –

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Комунарського районного суду м. Запоріжжя знаходиться позовна заява АТ «УКРСИББАНК», до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , відповідно до якої позивач просить суд стягнути з відповідачів на його користь заборгованість за кредитним договором № 11326025000 від 01.04.2008 року та процентів у розмірі 47919,71 доларів США та судові витрати на загальну суму у розмірі 19848,97 грн. у рівних частинах з кожного по 9924,48 грн.

Ухвалою суду від 24.05.2021 р. відкрито провадження у справі, визначено розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 02.08.2021 року у справі за позовом Акціонерного Товариства «УКСИББАНК» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , про стягнення заборгованості за кредитним договором закрито підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду по суті.

08.08.2022 року та 29.08.2022 року до суду надійшла заява від представника позивача ОСОБА_3 про залишення позовної заяви без розгляду.

У судове засідання учасники справи, повідомлені своєчасно та належним чином, не з`явилися, причини їх неявки суду не відомі.

Представником відповідача адвокатом Працевитим Г.О. надано заяву про розгляд справи за його відсутності та за відсутності відповідача. Просить суд залишити позов без розгляду.

У зв`язку із неявкою у судове засідання всіх учасників справи, згідно із ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, вивчивши заяву позивача, дослідивши матеріали справи, дійшов до наступного висновку.

Згідно із принципом диспозитивності цивільного судочинства, визначеним у статті 13 ЦПК України, суд розглядає цивільні справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу.

Відповідно до вимог п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи викладене, оскільки представником позивача надано заяву про залишення позовної заяви без розгляду, розгляд справи по суті не розпочато, то заява представника позивача ОСОБА_3 про залишення позову без розгляду підлягає задоволенню.

Керуючись п.1ч.2ст.200,п.5ч.1ст.257ЦПК України,суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника позивача ОСОБА_3 про залишення позову без розглядузадовольнити.

Позовну заяву Акціонерного Товариства«УКСИББАНК» доОСОБА_1 ,ОСОБА_2 ,про стягненнязаборгованості закредитним договоромзалишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, вона має право звернутися до суду повторно.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Сторони можуть отримати інформацію про стан розгляду справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/sud0812/.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції може бути подана до Запорізького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання.

Суддя Комунарського районного суду

м. ЗапоріжжяВарнавська Л.О.

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Допомогли позичальнику врегулювати кредит Укрсиббанку на 48 тисяч дол США. Позов залишено без розгляду!

  1. Іван04 says:

    Дякую за допомогу в врегулюванні моєї заборгованості. Фактично врятували квартиру!

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дорогий Іван04, дякуємо вам за залишений відгук! Ваші слова є надзвичайно цінними для нас. Ми завжди намагаємося надати нашим клієнтам найкращий сервіс, і ваш позитивний досвід є найкращим підтвердженням нашої роботи. Давайте разом робити нашу компанію ще кращою! Будьте здорові та щасливі. З повагою, команда [назва компанії].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *