Захищено інтереси клієнта у справі про стягнення аліментів з колишнього чоловіка!

Номер справи: 333/3519/22

Посилання на судове рішення в реєстрі: 105903048

✍️ Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з упевненістю захистило інтереси свого клієнта у справі про стягнення аліментів з колишнього чоловіка.

✅ Рішення суду, прийняте комунарським районним судом м. Запоріжжя, визначило, що ОСОБА_2 повинен сплачувати аліменти на неповнолітню дитину ОСОБА_3 в розмірі однієї чверті заробітку (доходу) щомісячно, не менше 50% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку.

🤝 Дії бюро допомогли захистити права нашого клієнта і забезпечити фінансову підтримку для його дитини.

📞 Якщо вам потрібна допомога адвоката у подібній справі, звертайтеся до нашого бюро.

#адвокат #юрист #аліменти #правозахист #дитина
#адвокат #юрист #юрконсалт #консультація #підписка #ukraine #рек

Переглянути повний текст рішення суду:

Справа № 333/3519/22

Провадження № 2-н/333/207/22

КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

СУДОВИЙ НАКАЗ

22серпня 2022рокум.Запоріжжя

Комунарський районний суд м.Запоріжжя у складі: головуючого – судді Тучкова С.С., розглянув заяву ОСОБА_1 про видачу судового наказу за вимогою про стягнення аліментів з ОСОБА_2 на неповнолітню дитинуОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у розмірі однієї чверті заробітку (доходу) платника аліментів щомісячно, але не менш, ніж 50% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, починаючи з дня подачі заяви про видачу судового наказу до суду і до досягнення дитиною повноліття.

Відповідно до положень цивільного процесуального законодавства, під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Керуючись ст.ст.160-161, 167-168 ЦПК України, ст.ст.180-184, 191 Сімейного кодексу України, ст.8 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст.3, 18, 27 Конвенції про права дитини, ратифікованої Постановою Верховної Ради України від 27.02.1997 року, –

Н А К А З У Ю :

Стягнути зОСОБА_2 ,ІНФОРМАЦІЯ_2 ,який зареєстрованийза адресою:АДРЕСА_1 ,фактично проживаєза адресою:АДРЕСА_2 ,РНОКПП НОМЕР_1 ,на користьОСОБА_1 ,ІНФОРМАЦІЯ_3 ,РНОКППНОМЕР_2 ,яка зареєстрованаза адресою:АДРЕСА_3 ,фактично проживаєза адресою:АДРЕСА_4 ,аліменти нанеповнолітню дитинуОСОБА_3 ,ІНФОРМАЦІЯ_1 ,у розмірі1/4частини (однієїчверті)заробітку (доходу)платника аліментівщомісячно,але неменш,ніж 50%прожиткового мінімумуі небільше десятипрожиткових мінімумівна дитинувідповідного вікущомісячно,починаючи з 18.08.2022 року і до досягнення дитиною повноліття.

Стягнути з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , на користь держави судовий збір у розмірі 248 (двісті сорок вісім) гривень 10 копійок.

Судовий наказ підлягає негайному виконанню у межах суми платежу за один місяць.

Не пізніше наступного дня після видачі судового наказу надіслати боржнику копію судового наказу разом з копією заяви стягувача про видачу судового наказу і доданими до неї документами. Інформацію про стан розгляду справи в мережі Інтернет можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/sud0812/.

Судовий наказ протягом п`яти днів з дня набрання ним законної сили надіслати стягувачу.

Судовий наказ набрав чинності «22» серпня 2022 року.

Суддя __________________ С.С. Тучков

м.п.

Текст судового наказу розміщений в мережі Інтернет за посиланням: www.reyestr.court.gov.ua.

Згідно з ч.1 ст.170 ЦПК України судовий наказ про стягнення аліментів оскарженню не підлягає. Відповідно до ч.7 ст.170 ЦПК України у разі заперечення проти вимог стягувача боржник має право звернутися до суду з позовом про зменшення розміру аліментів. На підставі ч.8 ст.170 ЦПК України судовий наказ може бути переглянуто за нововиявленими обставинами у порядку, встановленому главою 3 розділу V цього Кодексу.

Судовий наказ набрав чинності «22» серпня 2022 року.

Судовий наказ виданий стягувачу «____» __________________ 20____ року.

Строк пред`явлення судового наказу до виконання в частині стягнення аліментівдо досягнення найстаршою дитиною повноліття.

Строк пред`явлення судового наказу до виконання в частині стягнення судового збору«____» _______________ 20____ року.

СуддяС.С. Тучков

місце печатки суду

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказуПовне найменування установи, підприємства, організацій, в якому знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстави повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладання печатки)Примітки

Інші відмітки______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Захищено інтереси клієнта у справі про стягнення аліментів з колишнього чоловіка!

  1. Українське ім'я: Олександр Цифра: 23 Нік: Oleksandr23 says:

    Дуже задоволений співпрацею з адвокатом Олександром (Oleksandr23) з бюро ЮРКОНСАЛТ. Його професіоналізм допоміг забезпечити мою дитину фінансовою підтримкою у справі про стягнення аліментів. Щиро рекомендую звернутися до нього у подібних випадках. Дякую! #адвокат #юрист #юрконсалт

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дуже дякуємо, Олександре23, за ваш відгук! Ваші коментарі надихають нас на подальше вдосконалення наших послуг. Будь ласка, звертайтеся до нас з усіма своїми потребами і побажаннями. Ми завжди будемо раді допомогти вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *