Виграли справу з Приватбанком на 17 000 грн.

?Ведемо та виграємо багато справ по кредитних картках Приватбанка.

❗️Як правило Приват видавав кредити на підставі заяв чи договорів які зовсім не передбачали право банку нараховувати відсотки чи комісії, а також штрафи та пені.

➡️Проте це не заважає банку в порушення умов договору нараховувати проценти та інші витрати по кредиту.

?Нажаль суд першої інстанції особливо не перевіряв наші доводи, ухваливши рішення на користь банку, з чим ми звісно, не погодилися.

✅Ми подали апеляційну скаргу, звернули увагу суду на  контррозрахунок боргу та на факт пропуску Приватбанком строків позовної давності.

❇️Як бонус: з Приватабнку на користь клієнта було стягнуто судові витрати в сумі 5000 грн.

?Всі рішення по справі: https://verdictum.ligazakon.net/document/103770543

😎 Потрібна консультація?

4 thoughts on “Виграли справу з Приватбанком на 17 000 грн.

  1. Уляна2022 says:

    Глибоко вдячна Геннадію Працевитому за його високу кваліфікацію та професіоналізм у виграші моєї справи по кредитній картці Приватбанку. Його ретельне дослідження справи та впевненість у суддівському рішенні дозволили мені отримати справедливість. Велике спасибі!

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дякуємо, Уляна2022, за ваш відгук! Ваша думка має велике значення для нас, і ми раді, що ви задоволені нашим сервісом. Будь ласка, заходьте до нас ще!

  2. Оксана12 says:

    Шановне бюро Юрконсалт, ви продемонстрували професіоналізм та високу кваліфікацію у веденні нашої справи. Завдяки вашій наполегливості та дотриманню деталей ми успішно виграли справу щодо кредитних карток Приватбанка. Дякую Геннадію за впевненість та знання, які він продемонстрував у нашій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *