Скасували виконавчий напис ФК “Інста Фінанс” на 16 000 грн., стягнули 3000 грн. на правову допомогу!

🔍 Рішення Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 28.09.2022 у справі № 336/1189/22

🔒 Позов клієнта проти Товариства з обмеженою відповідальністю “Інстафінанс” та третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору: приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Бригіди Володимира Олександровича та приватного виконавця виконавчого округу Запорізької області Котули Артема Михайловича, щодо визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, було задоволено.

📄 Виконавчий напис, вчинений 05 листопаду 2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Бригідою Володимиром Олександровичем та зареєстрований в реєстрі під номером 38498, щодо стягнення з клієнта на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Інстафінанс” заборгованості за кредитним договором N IU9554706 від 18.06.2021 року в сумі 15776 гривень, було визнано таким, що не підлягає виконанню.

💶 Товариство з обмеженою відповідальністю “Інстафінанс” зобов’язане сплатити клієнту судовий збір в розмірі 992,40 грн та 3000 грн витрат на правову допомогу.

🎉 Раді повідомити, що адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” виграло цю справу та успішно захистило інтереси клієнта. Ми маємо багатий досвід у вирішенні аналогічних справ та готові надати кваліфіковану правову допомогу. Для укладання договору з нами клієнту достатньо звернутися до адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Всі подальші дії захищеника проводяться нашими професіоналами.

📞 Клієнти можуть звернутися до нас з будь-якими питаннями або для отримання консультації, і ми з радістю надамо їм необхідну допомогу.

💼 Теги: #юридичнийблог #рішеннясуду #адвокатськеюридичнеобслуговування #практика #захистін

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Скасували виконавчий напис ФК “Інста Фінанс” на 16 000 грн., стягнули 3000 грн. на правову допомогу!

  1. Оля2002 says:

    Хчу висловити надзвичайну подяку адвокатському бюро “ЮРКОНСАЛТ” за успішне вирішення моєї справи. Досвід та вміння адвоката Геннадія Працевитого принесли мені перемогу в складних судових процедурах. Я рекомендую цей професійний колектив тим, хто шукає надійну і якісну правову допомогу. Дякую за вашу підтримку і успішне завершення справи!

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дуже дякуємо за ваш відгук, Оля2002! Ваші слова надихають нас і підтримують нашу команду. Ми завжди раді бачити задоволених клієнтів, як ви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *