Практика адвокастького бюро “ЮРКОНСАЛТ”

Наше адвокастьке бюро працює з початку 2014 року, саме тоді суттєво виріс курс долару США і багато позичальників опинилися сам на сам з проблемним кредитом.

До цього наші адвокати працювали в крупних іноземних банках на посадах юристів, начальників відділів.

Сьогодні вивчаючи ринок юридичних та адвокатських послуг ми стали помічати, що кожен другий адвокат який займається врегулюванням МФО кредитів та скасуванням виконавчих написів на кредитних договорах – заявляє про себе як Адвокат по кредитам.

Проте врегулювання боргів по МФО та скасування виконавчих написів – це більше про організацію робочого процесу, налаштування добро налагодженої “конвеєрної” роботи з подання однотипних позовів по зразковим справам.

На нашу думку Адвокат по кредитам– це той адвокат, який розуміється в першу чергу в складних кредитних справах: іпотечних чи автокредитах, кредитах на великі суми. Це той адвокат який може скасувати або зменшити заборгованість, повернути житло чи інше майно позичальнику, або домовитися про реструктуризацію заставного (іпотечного) кредиту.

Ми вирішили викласти практику нашого адвокатського бюро, яка ще знаходиться в стадії заповнення. Станом на сьогодні наші клієнти можуть ознайомитися з більш ніж 350 рішеннями суду які опубліковані в реєстрі судових рішень та зробити свідомий вибір при обранні свого Адвоката.

Посилання на нашу практику

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *