Шахраї вкрали кошти з картки? Ми їх вам повернемо!

Кожен рік 31 грудня звичайні люди нарізають салати та готуються святкувати Новий рік.

Нажаль є ті, які під новорічні свята активізують свої шахрайські дії – це як правило вже осуджені кримінальні елементи, які сидячи на зоні та маючи доступ до інтернету та телефонного зв’язку (привіт працівникам колоній) – створюють так званий “кол центр банку” та вчиняють шахрайські дії щодо виманнювання у людей паролів до банкінку або до інших особистих даних.

З такою проблемою довелося зіткнутися також нашому клієнту, якого шахраї під новий рік вимусили створити дублікат своєї телефонної картки, а вже отримавши дублікат – шахраї отримали доступ до його онлайн банкінку, зняти кошти та оформили кредит.

Через новорічні свята оперативно вирішити проблему клієнту нажаль не вдалося, а згодом – банк ще й подав на клієнта в суд через нібито неповернення кредиту, який було оформлено шахраями.

Суд першої інстанції погодився з нашими доводами та відмовив банку в позові, а шахрайський кредит – анулював: https://verdictum.ligazakon.net/document/103916536.

Наголошуємо: нікому в телефонному режимі не надавайте дані ні своїх карток мобільного зв’язку ні дані щодо вашої картки. Єдине що можна розповсюдити – номер картки.

Але якщо ви стали жертвою шахраїв – звертайтеся до нашого бюро, ми допоможемо.

😎 Потрібна консультація?