Скасовано незаконну комісію Альфа-Банку за кредитним договором на 28 000 грн. Сума боргу значно зменшена!

🚨🚨Рішення суду:🚨🚨
Шевченківський районний суд м. Запоріжжя вирішив справу, в якій клієнт звернулася до суду з позовом про захист прав споживачів та визнання частково недійсним кредитного договору, укладеного з акціонерним товариством “АЛЬФА-БАНК”. При укладенні договору були порушені права клієнта як споживача, що спричинило незаконне включення до нього несправедливих умов. Зокрема, була встановлена сплата позичальником комісії за обслуговування кредитної заборгованості без повноцінної інформації про надані послуги. Такі дії суперечать Закону України “Про захист прав споживачів”, який забороняє включати в договори з споживачами несправедливі умови. Умовами договору було передбачено подвійну сплату комісії, що свідчить про дисбаланс договірних прав та обов’язків, невигідних для споживача, і порушує акти цивільного законодавства.

Суд прийняв рішення задовольнити позов, визнати договір недійсним у частині сплати щомісячної комісії за кредитом та зобов’язати “АЛЬФА-БАНК” здійснити перерахунок кредитних зобов’язань клієнта без врахування комісій, передбачених умовами договору. Це рішення свідчить про успішний захист інтересів клієнта.

Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” виграло багато аналогічних справ і може забезпечити захист інтересів клієнтів у подібних випадках. Укладіть з нами договір, і ми забезпечимо всі необхідні юридичні дії для вашої справи. Не сумнівайтесь і зв’яжіться з нами, щоб отримати подробиці.
#юридичніпослуги #захистправспоживачів #рішеннясуду

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Скасовано незаконну комісію Альфа-Банку за кредитним договором на 28 000 грн. Сума боргу значно зменшена!

  1. Вікторія01 says:

    Вражений професіоналізмом адвокатів бюро “ЮРКОНСАЛТ”. З їх допомогою мій позов був задоволений, а договір з “АЛЬФА-БАНК” визнано недійсним. Рекомендую співпрацю з ними для успішного захисту ваших прав. Дуже дякую, Геннадій Працевитий. #юридичніпослуги #захистправспоживачів #рішеннясуду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *