Захищено права відповідача – дошкільного закладу у справі щодо відсторонення працівника який відмовився вакцинуватися від КОВІД!

🔹У вищезазначеній справі N 335/13171/21, адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” успішно захистило інтереси Відповідача.. Суд вирішив, що наказ про відсторонення від роботи, виданий Дошкільним навчальним закладом (ясла-садок) комбінованого типу N 145 “Дружна сімейка” Запорізької міської ради Запорізької області, залишається в силі.

🔹Позивач, який має посаду брата медичного старшого у зазначеному навчальному закладі, був відсторонений від роботи через відсутність документу, що підтверджує профілактичне щеплення від COVID-2019 або довідки про абсолютні протипоказання до щеплення.

🔹Суд вважає, що рішення про обов’язкову вакцинацію має вагомі підстави. Відсторонення працівників, які не мають профілактичного щеплення, є частиною державного обов’язку забезпечити безпеку всіх учасників освітнього процесу, включаючи дітей.

🔹Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” вже виграло багато подібних справ і добилося успішного захисту інтересів своїх клієнтів. Для отримання належної оперативної та кваліфікованої юридичної допомоги, клієнтам достатньо укласти договір з нашим юридичним бюро. Всі дії та представництво в суді здійснюють наші професійні юристи.

🔹Якщо ви потребуєте аналогічної юридичної допомоги або маєте питання, зв’яжіться з нами. Ми готові надати необхідну підтримку.

#юридичнасправа #винагорода #адвокатськебюро #перемога #юридичнапідтримка

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Захищено права відповідача – дошкільного закладу у справі щодо відсторонення працівника який відмовився вакцинуватися від КОВІД!

  1. Нік: Іван2002 says:

    Дуже задоволений співпрацею з адвокатським бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Їх команда професіоналів виявила високий рівень компетентності та ефективно захистила мої інтереси в справі №335/13171/21. Рекомендую це бюро для отримання якісної юридичної допомоги. Бажаю ЮРКОНСАЛТ подальших перемог та успіхів у своїй роботі! #дякую #професіонали

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дуже дякуємо за ваш відгук, Нік! Ми цінуємо ваш час і вдячні за ваші високі оцінки. Гарного дня вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *