ДП «СЕТАМ» відновило онлайн-аукціони з продажу майна

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України відновило проведення електронних аукціонів у системі OpenMarket для сприяння розвитку та підтримання економіки нашої країни.

АБ “ЮРКОНСАЛТ” звертає увагу на те, що здійсюється реалізація лише з добровільного продажу. Продаж майна боржників наразі не проводиться.

Зараз аукціон починає реалізовувати майно, яке було виставлено на добровільний продаж. А саме банківські активи, майно фізичних та юридичних осіб.

Аукціони з продажу арештованого майна будуть поновлені згодом.

З метою відновлення електронних аукціонів з продажу майна фізичних та юридичних осіб, та зокрема продажу майна деяких банків, підприємством оновлено порядок добровільної реалізації майна, а саме Порядок реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж) та Правила проведення електронних торгів у формі редукціону. Вказані правила значно спрощують взаємодію Замовника, Організатора та Переможця, оскільки заявки на реалізацію майна, протоколи на проведення електронних торгів можна буде подавати у вигляді електронних документів підписаних за допомогою електронного підпису. Крім цього, в період дії воєнного стану Замовник, з огляду на ситуацію, має право припинити електронний аукціон також направивши ДП «СЕТАМ» відповідне рішення в електронній формі. Оновлені Правила незабаром буде розміщено на веб-сайті підприємства.

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *