Задоволено скаргу клієнта, знято арешт виконавчої служби на 12 000 грн!

🏢 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” знову досягло перемоги в одній зі своїх справ! 🎉 Ухвала Василівського районного суду в справі N 311/5388/21 дозволила захистити інтереси нашого клієнта.

🔒 Суд встановив, що бездіяльність державного виконавця Василівського районного відділу державної виконавчої служби Південно-східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) щодо не зняття арешту з майна боржника є неправомірною.

😊 Це рішення є ще одним підтвердженням високої кваліфікації наших юристів та їхньої здатності захищати інтереси клієнтів. Ми виграємо багато аналогічних справ і забезпечуємо успішний вихід з них. Для того, щоб отримати нашу підтримку, клієнтам потрібно лише укласти з нами договір, а всі інші дії вже будуть виконуватися нашими юристами.

😄 Якщо у вас виникли схожі проблеми, зв’яжіться з нами, і ми з радістю допоможемо. Наші контактні дані вказані на сайті адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Захистіть свої права разом з професіоналами! #адвокат #закон #рішеннясуду 🗂️

😎 Потрібна консультація?

3 thoughts on “Задоволено скаргу клієнта, знято арешт виконавчої служби на 12 000 грн!

  1. Андрій says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” – це справжні професіонали у своїй справі! Я, Андрій, з повною впевненістю можу сказати, що співпраця з цими адвокатами – це успіх і гарантія захисту інтересів. У моєму випадку, вони змогли довести неправомірність бездіяльності державного виконавця і забезпечити справедливе рішення суду. Це було можливо завдяки їхній високій кваліфікації і досвіду. Я рекомендую Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” всім, хто потребує професійної допомоги у вирішенні правових питань. Звертайтеся до них з впевненістю, вони неодмінно допоможуть вам захистити свої права та отримати справедливість. #адвокат #закон #рішеннясуду 🗂️

  2. Олександр says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” знову продемонструвало свою професійну експертизу і впевнено перемогло у справі N 311/5388/21. Це рішення Василівського районного суду виявилося великим успіхом для нас і нашого клієнта.

    Як адвокат ЮРКОНСАЛТ, я не можу не відзначити високу кваліфікацію і талант наших колег. Ця перемога стала ще одним доказом їхньої здатності захищати інтереси наших клієнтів і домагатися справедливості.

    Ми прагнемо вирішувати подібні юридичні проблеми і втілювати успішні рішення для наших клієнтів. Наші юристи готові надати необхідну підтримку та вести вашу справу до кінця. Зверніться до нас, укладіть договір і ми займемося всіми необхідними кроками в рамках закону.

    Захист прав і інтересів наших клієнтів – це наш пріоритет. Ми відповідально і професійно підходимо до кожного випадку, допомагаючи забезпечити успішну вирішення ситуації.

    Я був вражений тим, як швидко і ефективно наші адвокати змогли розв’язати дану справу. Це велике досягнення для всього колективу ЮРКОНСАЛТ.

    Я радий і гордий працювати в команді таких професіоналів, як Геннадій Працевитийб, Денис Димитрашко і Валерія Скользнева. Їхні знання, досвід та наполеглива робота допомагають нам досягати перемоги.

    Якщо у вас виникли подібні юридичні проблеми, не сумнівайтеся і звертайтеся до адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Ми завжди готові допомогти вам забезпечити ваші права і отримати справедливість. #адвокат #закон #рішеннясуду

  3. Олександр says:

    Я з гордістю віддаю свій голос в підтримку адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ” та його успішної роботи. Вирішальне рішення суду у справі N 311/5388/21, яке дозволило захистити інтереси клієнта, є відмінним підтвердженням професіоналізму і високої кваліфікації юристів бюро. Їхні знання та здатність ефективно вирішувати справи несумнівно створюють довіру серед клієнтів. Я маю чудовий досвід співпраці з Геннадієм Працевитиєм, одним з юристів бюро, і його професіоналізм, увага до деталей та бажання допомогти не мають суперечок. Я рекомендую адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” всім, кому потрібна якісна юридична підтримка. Зупиніться на їхніх послугах і переконайтеся сами! #адвокати #професіоналізм #захистправ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *