Зменшено суму заборгованості перед ПриватБанком у кілька разів

Розповідь про картки «Універсальна, 55 днів пільгового періоду» вже давно є побутовою назвою, і мало хто може здивуватися, що відлуння цієї «вигідної пропозиції» лунають через десять років після оформлення кредитної картки. Наш наступний клієнт не став винятком.

Ще за часів прем’єрства Ю. Тимошенко наш клієнт в ПриватБанку випустив картку «Універсальний, 55 днів пільгового періоду», пізніше банк встановив кредитний ліміт у розмірі 8000 грн. на цій карті.

Через кілька років клієнт перестав користуватися карткою, не поновивши її в кінці терміну, вважаючи, що цього було достатньо для припинення відносин з банком.

Через роки, в 2020 році, ПриватБанк вирішив запам’ятати і картку, і кредитний ліміт, подавши позов проти клієнта з вимогою стягнути 26 000 грн. кредитних боргів.

Рішення суду першої інстанції виявилося на користь банку, але вже в апеляційному суді нам вдалося довести безпідставність заборгованості, нарахованої банком у зв’язку із закінченням строку позовної давності за індивідуальними позовами, зменшивши заборгованість в три рази.

текст рішення суду

Дата дії документа 02.08.2021 Право No 334/4805/20

ЗАПОРІЗЬКИЙ АПЕЛЯЦЬКИЙ СУД

Едіній Унікальний N 334/4805/20 Керівник 1-го інституту: Фетисов М.В.

Проваження N 22-ц/807/1104/21 Суддя-доповідачний: Маловичко С.В.

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНА

02 серпа 2021 м. Запоріжжя

Zaporizkiy apelatsii nijskoj u skladii kolegii suddiv gorodoij zazdyvliya zdavlyu tsivilnyh spravy:

Керівник: Маловичко С.В., суддя Гончар М.С., Подліяновий Г.С.

дивлячись на порядок спрощеного написання проваженства без виліку учасників spravati apelatsіynu skargu OSOBA_1 у спеціального представника адвоката Працевого Геннадія Олександровича на річці Ленінський районний суд м. Запоріжжя від 20 листків осені 2020 року праворуч на заклик Accióner commodity merchant bank “ПриватБанк” OSOBA_1 про затягування паркану через кредитний договір,

ЗРОСТАННЯ:

АТ КБ “ПриватБанк” звернулося до суду із заявою про виклик OSOBA_1 про затягування паркану за кредитним договором.

19.05.2009 я внесу заставу до тих пір, поки сторони не виклали кредитний договір без ряду відеовідвід від 19.05.2009 р. і dovidki pro Umovi кредитний платіж з vicoristannya кредитної картки “Універсальна, 55 днів кредитного періоду”, відповідачка відкрила кредит на viglyadi встановленої кредитної системи, яка в дистанційному bulo zbilshnogo до 8000,00 грн за карткову оплату картки виплати кредиту в банку, встановлений договором, Umovami ta правила на обслуговування банку, і також Тарифи банку. Давайте використовувати смарт-кредитний договір, щоб бути buli vikonani в povnogo obsyazi. 13.08.2020 р. за договором на виплату кредиту на суму 26006,69 грн яку позівач просив затягнутися з офісу.

Рішеньям Ленінський районний суд м. Запоріжжя від 20 лист осінь 2020

Витягнув з OSOBA_1 на корі АТ КБ “ПриватБанк” огороджений за кредитним договором б/н від 19.05.2009 у сумі 26006 грн 06 коп., яка склад із заборгованості за тило кредит, стан від 13.08.2020.

Затягнуті із OSOBA_1 на корісти АТ КБ “ПриватБанк” sudiriy zbir u sumi 2102 грн.

Не потрібна низка прізвищ для суду, OSOBA_1 у спецпредставника адвоката Працевіті Г.О. подала апеліціну скаргу, у спосіб, відповідальний за незаконність фактичних положень та фактичних норм правил матері правосуддя, суд затвердив норми материнського та процесуального права, просив суд просити суд прослухати закон першої інстанції суду, а також похвалити нову річку, яка є від імені суду.

До частини 1 ст. 368 КПК України в суді Apelatsii instanciiii skarga подивитися на правила суду першої інстанції в порядку спрощеного виклику проваження без введення учасників в положення про право на працю з урагуванним ст. 369 Кодексу.

Zgidno iz ст. 7 п. 13 КПК України Подивіться на право мати можливість користуватися порядком листа проваження для фактичного на праві матерів, Кодекс не змінює кількість учасників у праві впоратися. Такий віпад не має суду.

Zi zmistu Стаття 274 ч.1 пункту 1 КПК України втрутитися, щоб в порядку спрощеної програми виклику розглядалося незначне право, в обсязі, в якому здійснюється реєстрація пунктів 1, 2 частини 6 19 КПК України вперше налічується не більше 100 реєстрів житлових приміщень.

Tom Apelatsiinyy razzdviy szdii zdiysnyuje vystavlenie vozdvidno vystavlenie pravy vystiykh vozdysy ст. 7 КПК УкраїниНемає судового розгляду.

Заслухавши рішення і доповнення, повторне введення в дію провадження, закон суду, закон суду першої інстанції в міжвузівських аргументах вігог апеляции skargi, а також також абонентів вімагу і допит виклику, предмет предмета розгляду в суді першої інстанції судів, кодексу суду дня, колегії з питань дізнання, питання колегії, права суду, суду, закон суду, право суду, закон судів суду, закон судів суду, право судів, право судів суду, закон суду, право суду, закон суду, закон суду, закони суду, закони громадян суду, закони громадян суду, закони громадян суду, закони громадян суду, закони громадян суду, закон судів, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду, закон суду,

Суд підняв, щоб до заяви-анкети про форму заяви на думку правила призначення банку на розум правил призначення банку на розум правил депозиту банківських послуг від ПриватБанку від 19.05.2009 року та візи до договору N b/n stan від 12.08.2020 вкладу кредиту від суми 500,00 грн. Держава-учасниця підтвердила свою заробітну плату за ті заяви, які були зроблені Банком відразу, Правила тарифів Банку та Тарифи Банку та Запит Банку на звернення Республіки Молдова від 19.05.2009.

На підставі того, що дзвінок банку був доставлений на материнську ліцензію, заява була подана 19.05.2009 р., а Довідка про намір кредиту «Універсальна, 55 днів з першого разу» 19.05.2009.

Станом на 13.08.2020 банк зможе вийти з кредитного договору до 26006,69 грн, банк зможе стягнути кредит за кредитом 20.00 2006.69 грн, банк просить про скорочення кредиту на 20,00 грн та паркан за відстроченим кредитом на 25986,69 грн, банк просить договір на його кір.

Vidpovidacha не замкнув, вона підписала картку з банку і кредитну картку, якімі був постити, ale kazuvala, ще izshikh izgodzhnyh izgodzhnyh istotnyh um кредитного договору, що банк не дійшов до було було, oskilki zhodigo pidpisu pid pidpisu pid kad kazhnimii banked documents, yaki vin viznachi yak warehouses contract, vona ne fixed, zokrema, dovidtsi pro umvi creditvannya, at application form pіd rosd, i have процентну ставку. Банк фактично отримав кредит від банку і вперше оформив кредит в банк.

Задовольняючись викликами, суд виходів із того, хоча Умови та правило надання банка-

Всі послуги Тарифів не допускаються до консультацій за складськими договорами як такі, щоб не було положення про надання кредиту банку, а для користування кредитом банку і для використання кредиту банку з метою отримання кредиту в банку з метою отримання кредиту від банку, але для використання кредиту банку і з метою схвалення банком кредиту особі, відповідальній за форму заявки і оголошення меморандуму про взаєморозуміння.

У той же час суд був зобов’язаний звернутися до 19.05.2009 OSOBKA_1 підпісова до цього, як тільки з’явиться вказівка кредитної ставки за кредитом за кредитом на заборгованість по паркану, а також ті, Довідка про Mind-кредитну передачу кредитної картки “Універсальна, 55 днів pіlgovoperiodududu” від19.05.2009vony, не писав, оскільки її підпис у воздидидидыд підпису idpistu 19.05.2009vonyna ne pissovalya, oskilki її підпиs u внесли до документа відрізнія відпіднія відпіднія в анкеті, підпідпісу за заявою, суд був зобов’язаний звернутися за 19.05.2009 р. OSOBKA_1 підпіс у внесений до документа відрізнія від підпісу за заявою, як тільки зазначення кредитної ставки за кредитом за кредитом за простроченням паркану, а також ті, Довідка про передачу кредитної картки “Універсальний, 55 днів pіlgovoperiodududu” від19.05.2009, не писав, оскілки її підпис у внесений до документа відрізняя відпіднія в анкеті, як тільки зазначення кредитної ставки за кредитом за кредитом за кредитом на заборгованість за парканом, а також ті, Довідка про mind-кредитну передачу кредитної картки “Універсальний, 55 днів pіlgovoperiodududu” від19.05.2009 р. не знав його pіdtverzhennya u spravi. Їм не було доведено, що вони не були представлені суду, і вони не задекларували жодних доказів експертизи суду з метою своїх заяв.

Представник контрдемонстрації огорожі суду не несе відповідальності, допустимих і достатніх доказів.

У спецпредставника юриста Працевого Г.О. зареєстрований, суд задовольнив вімогі банку, банк не буде зобов’язаний платити за банк, банк не буде зобов’язаний брати плату за кредит, а вімогі про затягування відсотків, штрафи і штрафи закликають до заяви не мститися. Суд не взяв до уваги той факт, що паркан не був знятий з найвищих ставок, штрафів і штрафів, а заплатив 17225,80 грн. банк безпосередньо відповідав за погашення коштів, а не надання кредиту банку, і банку не довелося турбуватися про сторони банку. Це важливо робити з тим же ймом rozrahunok fencevovanosti, zgidno z yakim з 19.05.2009 по 25.09.2020 p. posichalnik bulo vikoristano 146167,20 грн., і звернувся до банку 170457,49 грн., shcho vskazuje na vidsutnist borgu u vidpovidacha перед банком. Що стосується документа, то штрафи і штрафи за заяву не були сплачені за аргументи, штрафні санкції за заяву.

Doslidivshi kazani oburuntuvannya apelatsii skargi, kolegiya dіishla offensive.

Таким чином, суд не оскаржив факт його злочину до ПриватБанку із заявою від 19.05.2009 року з приводом продукту банку до кредиту, на підставі оплати картки Рахунка, картка була оформлена, картка була видана, PІNu на картку та кредитні витрати, банк отримав до 8000 грн, банк отримав до 8000 грн.

Насправді важливо говорити про тих, у кого немає відповідного часу для погашення кредитного договору, а банк зміг переконатися, що банк зміг оплатити погашення платежів банком, через які банк допустив помилку.

У той же час, ani vidpovidachem, ani bank не буде стягуватися з суду в цій частині, оскільки правила зобов’язань банку і тарифи перед банком виводяться судом як такі, що сторони договору не знаходяться в наявності. Том Рішенья в цій частині діалогу не залишається без уваги.

З метою перевірки банк вирішив, що в якості складського договору судом прийняті наступні документи:

Додаток 19.05.2009 та Довідка про розум кредитної та кредитної картки “Unі-

Версаль, 55 днів першого разу».

Додаток Analiz від 19.05.2009 р. відновлено, що написано на стандарті

порожній, свого роду isuvav в ту годину і дав шкірі клієнта, свого роду bazhav zamoviti u

За кредит відповідає ПриватБанк. У цій стандартній формі існує не більше двох видів кредитних карток: кредитна картка «Універсальна, 30 днів питного періоду» і кредитна картка «Універсальна, 55 днів кредитної картки» (а. с. 20).

U rozdili “Viyavlyayu bazhannya opiaziti na svoje im. ” ya creditku” osobisto OSOBNA_1, pogo vogo zacherchuje, означало суму кредитної картки 7000 грн.

Попередній випуск заяви “5. Банківські послуги», як і найменша кількість заявок, повинні публікуватися не клієнтом, а акціонером банку для надання кредитних коштів, які повинні використовуватися для забезпечення реалізації кредитної системи.

Так, банк вперше оформив кредитну картку за програмою «Універсальна, 55 днів кредитного періоду» і вперше на некредитну картку на суму 500 грн, а базова процентна ставка за корістацією кредитних витрат в регіоні становить 2,5% на місяць при перевищенні огорожі.

В результаті сторони повинні мати можливість подати до суду, а сторони повинні мати можливість подати сторонам питання про те, що кількість кредитних карток, тип кредитних карток, тип кредитної картки, тип кредитної картки і тип кредитної картки будуть видаватися у вигляді кредитної картки 1-4, і в цей час заявка є стандартною для всіх сторін банку і номери банку оновлюватися не будуть.

Суд зможе знайти рішення на підставі кредитної картки «Університет, 55 днів першого дня», яка була написана від руки до банку від 19.05.2009 р. і банк був виданий як банк зокрема. На дату 19.05.2009 року, дату оплати заявки, а також вказівку банком типу кредитної картки в заявці. А для цього виду карти кредити стандартні, потім, відпрацювавши ту ж таку карту, відповідах був замінений умами.

Крім того, код кредиту “Універсальний, 55 днів кредиту, 55 днів pіlpis pid pid Dovidkoyu pro umvi vishristannya z vikoristannya кредитної картки “Універсальна, 55 днів pіlgovoy periodu”, лійовані докази, закрем, письмові докази на viglyadi visnovka spisialista, otrimanim в післясудовому наказі, не закінчив, про реєстрацію суднового почерку експертів на стаді зору суду першої інстанції суду першої інстанції суду Першої інстатії. І припускати, припускати, до того факту, що перший доказ може бути запитаний найбільшим письмовим доказом.

До такої церемонії, права візових звернень до суду про ті, які є обов’язковими умами кредитного договору Мінфіну банком та OSOBNA_1 uzgodzhanimi на підставі заяв і Dovidki про розум кредиту, yaka mistiti taki umovi: тип кредитної картки оновлюється, pіlgoviy період (збільшення відсотка перфузії за ставкою 0,01% від richnykh) стають до 55 днів для шкіри vitratoya, базова процентна ставка становить 1,9% на основі мисятів (narakhouje про перевищення паркану, 360 днів/рік), кількість платежів (включаючи плату за вікорістаннію кредитних витрат вперше) становить 7% від загальної кількості платежів, і не менше 50 грн. тобто не більше, ніж пляшка парканів; штрафи за несплату парканів, як розраховуйе як пеня (1) + пеня (2), де пеня (1) = (базова процентна ставка за договором) / 30 нараховуе за день зшивання кредиту, та пеня (2) = 1 % від заборгованості, ель не менше 30 грн. щодня 1 раз на місяць протягом періоду часу за кредитом від 5 і більше днів максимум на гривню на місяць; штраф у разі порушення ліній платежів за бе-якім з пенніх зобоязян, овербаченіх договору, більше як на 30 діб при розмірі 500 грн. + 5% від суми кредитного покриття на будівництво кредитної системи та кількості короткострокових кредитів; процентна ставка (у місяцях) на суму не санкціонованих повторних інвестицій кредиту становить 2,85% (на місяць), комісія за відсутність платежів з системи Приват24 становить 3% від суми грошей (а. с. 21).

Заради банку банк має право піклуватися про відсотки, зокрему, прострочку, штраф. Inshih narahuvan rozrahunok, nadania bank, ne istast. І це право робити прямі внески в борг, щоб погасити паркан для оплати кредиту.

Озираюся назад на покарання, закон, суд першої інстанції, не можна братися за увагу контр-шахрайства, положення відповідача, підставу для того, що штраф нараховані відповідажної є незаконним, зв’язку з чимом відповідадад не заплатив за це безпосередньо, щоб погасити кредит, але безпосередньо не погасив кредит.

Міністерство закордонних справ Республіки Казахстан, Президент Республіки Казахстан, Рада директорів Республіки Казахстан,1 заявили, що лінія терміну давності призупинена (а. с. 65), ale, yak sliduje z rіshennya до суду першої інстанції, суд не вивіришов, бажаючи в інвентарній частині примітки про дійсність такої заяви. Tom kolegiya, viyishovshi za mezhy apelatsii skargi, ale ne vykhodyachi za mezhdіi positsii vydpidachiya pіd chasled sovre sud pershoi instantsii, declared, ale ne virishennyi klopotannya prodotannya prostanovnya za stad’nogoza possovnya poslednoi izniya prodotannya na stadia apelatsii provazhennya.

Таким чином, суд Першої партії, який взяв Довідка про уми позики, яка не відшкодовується, не зробив такого платежу, так що такий раз до сплати шкіри зупинить лінії терміну давності.

Стосотрічна сплата шкірного платежу повинна бути ініційована неподатковою сплатою неподаткової віконанії (зокрема, зшивання віконни) тим, що реєстрація чорного платежу буде сплачена до сплати чорного платежу і буде зарахована з витратами на шкірний прострочений платіж (постановаАїл Великої Палати Верховного Суду Верховного Суду від 28.03.2018 року за постановою No 444/9519/12).

На час роботи Східного партнерства Верховного Суду вказується, що верховна Рада Верховної Ради закріплена за Республікою Казахстан і що необхідно буде взяти участь в роботі Верховної Ради Республіки Казахстан і взяти участь в роботі Партії з ліквідації дискримінації щодо жінок, а лінія кредиту буде змінена в момент прийняття рішення про внесення чорного платежу. На момент позичення позичалника такої лінії, якій передував договір (зшивання боржника), відповідно до ч. 2 ст. ст. 1050 ЦК України, кредитний кредитор до злиття кредитної лінії, зазначеної в договорі, у праві звернутися за вімогі про завершення рубежу третьої частини кредиту, яка позбавлена, і нарархованих згідно згідно зі ст. 1048 ЦК України, ель не платив до моменту виплати найкращих відсотків до суду, а платежі, не здійснені до такого моменту. До моменту жорстокості кредитора перед судом виплата виплат буде здійснюватися в момент злиднів кредитора, заборгованість, що підлягає сплаті за шкіряні платежі, обумовлена першим кроком у виплаті шкірних платежів.

Вставляючи в договір лінію кредитних платежів, це перший випадок, коли виплати були здійснені позичальником, а це означає не для цілей качана вперше за довгий час для погашення кредиту за договором, а, заздалегідь, з метою здійснення платежів. Заради того, щоб викликати уми качана, мені доведеться погасити виплати за договором, щоб зробити такий платіж з моменту зшивання його.

Аналоги правових позицій були введені на постановах Великої Палати Верховного Суду Верховного Суду від 05.06.2019 р. постановою No 523/3082/14-ц, від 27.03.2019 р. постановою No 200/15135/14-цта-іншіх.

Бланк заявки не оновлювався, а 7% кредиту позичальнику не нараховували, кредит не нараховувався вперше, кредит був оплачений за 7% кредиту. Рядки даних решти картки не є збігом, кількість вивісок до 22 вересня.

На решті колони табличного розбрату банк почав збирати за кредитом, а також за періодичні платежі з 19.05.2009 по 13.08.2020 на суму 26006,69 грн. Ale z pozv до суду про затягування всіх парканів за кредитом банк вкоренився 27.08.2020, і до того, що три рядки заклику строку давності, кількість років року не вказується додатковою літерою землі, сплив шодо заборгованость, нарахованой до 27.08.2017, pіdsumovana suma yakoi стати 18148,69 грн.

Як наслідок, розмір захисту за кредитом, оскільки поза між рядками виклику строку давності не міг буті затягнутися з відповідачем, але суд, не встановив права звертатися за відповідадою, піклуватися про змісті відзіву за викликом заяви, що не підмітали норми процесуального права, викликали до невиконавчого збільшення rozmira zaborgovanosti за 18148.69 грн., Яку скотився віддрахуваті від оголошення, посиленого судом сумського боргу. Том апелаційний суд призначив на суму до договору на висоті: 26006,69 грн. 18148,69 грн. = 7858 грн.

Крім пунктів 3, 4 частини першої статті 367 КПК України , суд України засуджено до 7858 грн.

Zminyuchi rozmir tstynennya, kolegiya virishuje pitannya u vidpovidnosti up to 141 CPC Ukrainy shchodru razmiru sudvih vitrat.

Так, банк на момент пред’явлення дзвінка з вімогамами шахтного характеру з цільовим викликом 26006,69 грн. стягнуто судову зарплату на суму 2102 грн, що є справою суду про виклик суду у великій кількості справ. Ale, zminyuchi rishennya, kolegiya proportsiino do zadovykh vymog zmenshyu i sum of ship zboru, yaka to deposit the bank z vidpovizda v razmіrі: 7858 х 2102: 26006,69 = 635,13 грн.

При цьому корабельна зарплата в розмірі 1576,50 грн була зібрана при подачі апельсіонного скарги. (за клопотанням про доступ до суду), а в зверненні на суму 18148,69 грн сума корабельної землі зареєстрована на суму 3153 грн для забезпечення доступу до суду), а в заклику на суму 18148,69 грн сума корабельної землі, що підлягає сплаті на компенсацію землі судна в розмірах: 1576,50 х 18148,69: 26006,69 = 1100,16 грн.

Взаємне страхування вказується до скорочення земельної ділянки судна 1100,16 635,13 = 465,03 грн.

В apelatsii skarzi адвокат запитує takozh styvanuti z pozivacha vitrati na pravnicha dopomoga v sumi 8900 грн. в т.ч. : 3000 грн. склад адвокатом відзіву за викликом заяви, 1000 грн. участь адвоката в судовому засіданні, 3000 грн. письмовий апеляціной скарги, 3900 грн. Гонорари адвокатів. На складах адвокату дозволять використовувати арифметичну надбавку, ціна адвоката дозволяється становити 10900 грн.

Як і вперше, рада доказів зарекомендувала себе.

Згідно з договором prodannya legali (pravnichoi) dopomogi vid 01.10.2020 р., ми організуємо стан міністерства osoba_1 та адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТИНГ” Геннадій Працевито”, клієнт призначений, а адвокат візьме на себе зобов’казанняня надав приват юридичного допомого та представляти інтереси клієнта в судових установах УСІ України usih instancetiyi ta jurisdktsii.

Відповідно до пункту 1.2 юридична допомога, передбачена для договору: представництво прав та інтересів клієнта, надання консультацій, надання правових положень, зберігання всіх видів процесуальних документів, доля в судових справах тощо.

Пунктом 3 договору передбачено оплату послуг адвоката: пункт 3.1 – сплата збору на право сплати та оплати погодної історії та роботи за додатку (додатковий контракт) за цим договором, який важливо ввести в Рого з некомерційною частиною; п. 3.2 Міністерства зв’язку адвоката, адвоката, якому не дозволяється турбуватися про роботу адвоката в майбутньому; Пункт 3.3 статті Служби Республіки Казахстан несе відповідальність за множення ставки погодьного договору 2.1 попередньої угоди на роботу години дитини, що покривається на підставі таких обов’язків; пункт 3.4 гонорар сплачується адвокату в порядку для цілей договору до зазначення договору; п. 3.6 оплата адвокатської послуги може бути оплачена адвокатською конторою в ПриватБанку; 3.7. факт сплати адвокатських гонорарів (гонорарів) офісом клієнта фактично є підставою для сплати адвокатського гонорару.

З 01.10.2020 року до підписання договору клієнту OSOBA_1 доручено АБ «ЮРКОНСАЛТ» Геннадію Працевитовому» надати право на додаткову допомогу загістом його інтересів при праві виклику АТ КБ «ПриватБанк» на неі pro pro prozhnennya za zaborgovanostі za credit contract від 19.05.2009 р.

У пункті 2 вказується сума одного року роботи адвоката на розмірі 1000 грн. Згідно з п. 2.1 письмово відзіву за викликом заявки на склад банку 3000 грн., з. с. 2.1 доля судна засіданні 1000 грн. Пунктом 3.1 передбачено, що гонорар адвоката за приведення довідки до суду становить 15% від суми грошей, зазначеної гонораром адвоката за написання 3900 грн. Цей додатковий договір не підпісно osoba_1 (a. p. 116).

Ale zgidno z Act No 1 vid 01.10.2020 r., yaki klient OSOBA_1 pidpisala, адвокат було написав відзів за викликом заяви тривалістю 3 роки, що бородавочник центру служби вказаний у сумі 3000 грн., Яку згідно з рахунком-інвокестом N 1 відвід від 01.10ю20 р. готівкою згуртувався OSOBA_1 адвоката Працевити г.О. (а. с. 117).

У матерів можна подбати про дзвінок на заяву, склади і письмові записи адвоката Працевітіма Г.О. як представник vidpovidacha OSOBA_1, і також контр-расрахунок (а. с. 62-65, 98-112).

У суді суду взяв участь адвокат Демітрашко Д.В., який є керівником Було відано АБ «ЮРКОНСАЛТИНГ» Геннадій Працевитовий » (а. с. 141-143). Також у праві піклуватися про апелациину скаргу на підставі суду у справі про право пишеться адвокатом Працевітім Г.О. Проте, ані Додаткова контракт як ce peredbachen p. 3.1, 3.4 договору про уряд права на допомогі, ані акт прімання ціх полуг, ані рахунку-інфітуті, ані еказів splati v be-yaku viglyadi tsikh dovidvidvida ne nadovyda, ta z z ozoruzheni positsii v p. 3.6, 3.7 Контракт зобов’язаний контрактом у спосіб, який не підтвердив фактичний характер договору. І цей не здатний бути задоволени як nepidtverzheni.

Сплатити збір у розмірі 3900 грн неможливо. Немає такого обставіну праворуч.

З цим званням, код візи є правом працювати на адвокатську службу в сумі 3000 грн., yaki pіdlyagayuyu styagnenyu z pozivacha na koristi vidpovdka lishe u sumi, ekki pіdlyagayu styagnennya z posivacha na koristi vidpovdasha lishe u sumi,portsii do vimag, yaki banku bulo vidmoloven: 3000 x 18148,69: 26006,69 = 2093,54 грн.

Керуючіс арт. ст. 367, 374, 376, 381-38/4, 389, 390 КПК України, Апеляцький суд

УКАЗУВАННЯ:

Апелацийну скаргу OSOBA_1 у спецпредставника адвоката Працевіті Геннадія Олександровича задовольнити в приватному порядку.

Ленінградський районний суд м. Запоріжжя Від 20.02.2020 має право працювати в частині будівництва вітрату судна, що знаходиться в Республіці Казахстан.

Тягнути з OSOBA_1 на кору АТ КБ “ПриватБанк” паркан для кредитного договору б/н від 19.05.2009 на 13.08.2020 р. у сумі 7858 (sim tisyach visimsot p’yatdeyati visim) грн.

Тягне з АТ КБ “ПриватБанк” на korist osoba_1 sudiy zbir u sumi 465 (chotirista shistdesyat p’yat) грн 03 kopiyok, vitrati za advocateskogo dopomoga v sumi 2093 (dvі tysyachі dev’yanosto tri) uah 54 kopiyok, and vyogo 2558 (dvі tysyachі p’yatsyachі p’yatsyachі p’yatsyat p’yatdyat vіsіm) грн 57 копійок.

Крім банку, в банку доступно 000 частин паркану.

Необхідно набрати юридичних сил з дня цієї прийняти, до Верховного Суду, продовживши три дні з дня складання корабельної землі lishennya lisheu vipadku, yakshcho: a) kasatsіyna skarga stosuje pitannya prava, yake може принципово засобами для формування юридичної та юридичної практики; b) person, yaka podaje kasatsiinu skargu, vidpovidno do КПК України здатна піти з ситуації, до Оскарженім судів, дивлячись на inshoi spravi; в) праворуч стають значними суспільными інтерами abo may vinyatkove znochennya для учасника права, які podaje kasatsiinu skargu; г) суд першого інстанціія відніс право на категорію незначних перамільково

Постанов прийнятий, складений і pіdpisan 02 серп 2021 рок.

Керівник: Маловичко С.В.

Судді: Гончар М.С.

Подліянова Г.С.

One thought on “Зменшено суму заборгованості перед ПриватБанком у кілька разів

  1. Ігор. says:

    Я був клієнтом ПриватБанку і випустив картку «Універсальний, 55 днів пільгового періоду» ще за часів, коли Ю. Тимошенко була прем’єр-міністром. Банк встановив мені кредитний ліміт у розмірі 8000 грн. З часом я перестав користуватися карткою і не оновив її в кінці терміну. Однак, нещодавно банк звернувся до мене з вимогою стягнути 26 000 грн. кредитних боргів. Рішення суду першої інстанції було на користь банку, але завдяки праці адвокатів в апеляційному суді, вдалися довести безпідставність заборгованості і зменшити її в три рази. Дякую адвокатам за їхню роботу і рекомендую звертатися до них у подібних ситуаціях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *