Напис команіі Аланд (нотаріус Горай, виконавець Малкова) на 18 000 грн. скасовано! Клієнту повернуто 6500 грн!

🔒👨‍⚖️ Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” виграло справу та захистило інтереси свого клієнта у Шевченківському районному суді м. Запоріжжя.

У тексті рішення суду, яке ми виграли, зазначено номер справи – № 336/9082/21. Це рішення є засадовим для статті, в якій ми заявляємо, що адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” є експертом у справах такого типу і ми здатні успішно захищати інтереси наших клієнтів.

Ми виграємо багато подібних справ, тому для клієнта достатньо укласти з нами договір. Наші юристи візьмуть на себе всі дії, пов’язані з розглядом справи в суді.

✔️ Клієнт може зв’язатися з нами, щоб отримати додаткову інформацію або скласти договір. Однак, конкретні контактні дані не зазначаються в статті. Ми завжди готові надати професійну допомогу та захистити інтереси клієнта у суді.

#адвокат #захистправ #юридичніпослуги #судовасправа
З рішенням суду можна ознайомитись за посиланням:

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Напис команіі Аланд (нотаріус Горай, виконавець Малкова) на 18 000 грн. скасовано! Клієнту повернуто 6500 грн!

  1. Олександр. says:

    Я хочу висловити щиру вдячність адвокатському бюро “ЮРКОНСАЛТ” за їх професійний підхід і успішний виграш у справі в Шевченківському районному суді м. Запоріжжя. Ваше вміння ефективно захищати інтереси клієнтів – це справжня розкіш. Рішення суду №336/9082/21 стало чіткою демонстрацією вашої експертизи. Я рекомендую бюро “ЮРКОНСАЛТ” як надійного партнера у захисті прав індивідуальних та корпоративних клієнтів.

  2. Олексій says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” виявилося неймовірно професійним та ефективним партнером в справі, яку представляв як клієнт. Вони здивували мене своїм глибоким знанням законодавства і вмінням вміло захищати мої інтереси у суді. Вирішальне рішення суду, яке ми виграли, свідчить про високу якість їхньої роботи. Мої відносини з бюро почались з укладання договору, і я був приємно вражений їх професіоналізмом та вмінням вирішувати будь-які питання, що виникали. Я напевно рекомендую бюро “ЮРКОНСАЛТ” всім, хто шукає надійного адвоката для захисту своїх прав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *